Hlavní obsah

Jak se s partnerem pomilovat, když nejste spolu?

Foto: DMITRII SIMAKOV, Shutterstock.com

Foto: DMITRII SIMAKOV, Shutterstock.com

Jste odloučeni, ale záleží vám na milostném životě? Nenechte se odradit vzdáleností a nepřerušte pouto mezi vámi a milencem. Takhle si s ním užijete i bez jeho přítomnosti!

Článek

Za velmi, velmi starých časů, pokud váš partner žil na kilometry daleko, byla komunikace omezena na dopisy a později pečlivě načasované telefonní hovory, které ale přišly na balík peněz.

Dnes mezi sebou partneři mohou mluvit 24 hodin 7 dní v týdnu – zdarma a dokonce i s obrazem. A to pochopitelně nahrává nejen lásce, ale i sexu, o jehož kvalitě v manželství rozhoduje jeden zásadní faktor. Jak a čím si zkrátit čekání na osobní setkání? Britská sexpertka Tracey Cox má pár tipů!

Teledildonické hračky

Už jste slyšeli o teledildonických hračkách? Ty lze ovládat na dálku pomocí aplikace pro Android i iOS, takže nemusíte být ve stejné místnosti, abyste se navzájem sexuálně stimulovali. Koupíte pomůcku, kterou jeden z vás má u sebe. Vy třeba vibrační vajíčko, jež dnes už má i LED světlo blikající do rytmu vibrací, a partner si může pořídit umělou vaginu.

Vajíčko se synchronizuje s vaším telefonem, umělá vagina s mobilem partnera, přičemž následně se obě pomůcky propojí mezi sebou pomocí webového rozhraní. Dlouhá vzdálenost je věcí minulostí, teď vaši rozkoš ovládá ten druhý. V případě, že každý z vás má svůj stimulátor, je to ideální. A během hrátek se navzájem můžete sledovat v přímém přenosu.

Bez sebe i spolu

Pokud máte spárováno, můžete si začít hrát, jako byste byli spolu. Nebo si vzpomene jen protějšek, toho času v hotelovém pokoji na druhém konci světa, a podle svého uvážení začne dávkovat vibrace tak, aby vás na oko trochu „potrápil“, třeba i v ten méně vhodný okamžik (uprostřed pracovní porady).

Tyhle hračky jsou však dražší, stojí zhruba od tří do osmi tisíc korun. Na druhou stranu, sexuálně-interaktivní zážitek si mnozí nemohou vynachválit. Nemáte na ně prostředky? Nevadí, i tak si bez nich můžete užít.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Během hrátek se můžete sledovat v přímém přenosuFoto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Svlékni se – a hned!

„I když vaše sexuální hračky nejsou teledildonické, neznamená to, že nemůžete použít klasický vibrátor a přes standardní aplikaci Skype nebo Facetime ukázat milenci, jak moc si stimulaci s ním užíváte,“ popisuje Tracey Cox. Vidět se navzájem a číst řeč těla druhého člověka nesmírně pomáhá. „Využijte všech výhod moderní doby. Drážděte jeden druhého, například přikažte svému partnerovi, aby dělal to, co mu řeknete, nebo mu udělejte striptýz,“ dál doporučuje známá sexpertka. A co když na hrátky tváří v tváři nemáte odvahu?

Pošlete videonahrávku nebo váš hlas

Alternativou pro lidi, kteří jsou příliš rozpačití na to, aby měli živý sex v mobilu nebo skrz webovou kameru, je video. „Obličej klidně můžete vynechat, natočit se dají jen určité části těla. Pokud ani tohle není váš šálek kávy, odešlete nahrávku svého hlasu a svěřte se s tím, co chlípného spolu podniknete, až se uvidíte,“ dál doporučuje Tracey Cox.

Mezi její další tipy patří i sólo sexuální sezení v polotmě. Je slyšet jen sténání a okem viditelné jsou pouze některé pohyby. Pro video si však můžete nasadit i masku, fajn jsou také kostýmy. Fantazii se meze nekladou, ovšem roli hraje i vhodná doba.

To správné načasování

Sex je na dálku je jako každý jiný sex. Člověk se na něj musí cítit. „Nezlobte se, pokud váš partner na sexy relace nezareaguje okamžitě. Nebuďte paranoidní, když na virtuální schůzku s vámi nebude mít náladu. Občas není snadné sladit touhy dvou lidí v jeden okamžik. Poznáte-li, že se něco takového děje, přejděte na běžnou konverzaci. Vyjde to příště,“ doporučuje sexuoložka.

Ideální konec i začátek

Taky myslete na to, že až se protějšek vrátí domů, měl by pro podnícení vzrušení najít něco, co ho nažhaví na příští okamžiky. Stačí někde pohodit podprsenku nebo kalhotky. Vůně vašeho parfému mu taky připomene, jak je příjemné být zpátky.

Překvapení, které muže vystřelí do nebeských výšin rozkoše? Masáž prostaty!

Reklama