Hlavní obsah

Prsa v hlavní roli: 5 milostných pozic pro stimulaci ňader

Foto: Nomad_Soul, Shutterstock.com

Foto: Nomad_Soul, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milujete, když vám partner laská ňadra – rukou či ústy? Pak musíte znát polohy, které stimulaci hrudníku nahrávají! Nedopusťte, aby zůstal bez povšimnutí a péče, kterou si právem zaslouží!

Článek

Prsa a bradavky jsou velmi vnímavé na dotek. Když se na ně váš milenec zaměřuje, můžete mezi vámi a jím cítit hluboké pouto, které, což rozhodně není výjimečné, vede k intenzivnějšímu orgasmu. Některé vědecké práce dokonce poukazují na to, že když se do hlavní role při sexu dostávají právě bradavky, aktivuje se stejná oblast mozku, která se rozsvítí v reakci na genitální stimulaci.

Bohužel, ňadra získávají hodně pozornosti převážně v počátečních fázích pohlavního styku, tedy během předehry, nicméně později jsou často opomíjená. V moci některých milostných poloh je však jejich „nastavování“. A tohle je pět z nich, které se postarají o to, aby i vaše ňadra dostala, co si zaslouží.

Psí pozice

Vy na všech čtyřech, on v kleku za vámi. Má volné ruce, takže mu nic nebrání v tom, aby si pohrával s vašimi poklady, jež může svírat, mačkat a hnětat. Jelikož vy máte ohnuté kyčle, stehna odstupují od osy těla ve stejném úhlu, je proniknutí hluboké a příležitostně dokonce i velmi hluboké. V kombinaci se stimulací prsou taková malá cesta rájem! Když si navíc před sebe nastavíte zrcadlo, můžete celou show sledovat z první řady.

Vy nahoře

Muž se položí na záda, vy si ho obkročmo osedláte. Z této pozice se dá dopředu naklonit tak, že vaše prsa spočinou přes obličej milence. To sice omezuje rozsah vašich pohybů, nicméně stále ještě můžete přejíždět po penisu díky pohybům boků – a partner mezitím přijde na to, že když zaboří svůj obličej mezi vaše ňadra a pak vám začne sát bradavky, rozhodně nebudete protestovat.

Foto: Nomad_Soul, Shutterstock.com

I vaše ňadra si zaslouží náležitou péčiFoto: Nomad_Soul, Shutterstock.com

Klubko

Muž si klekne a dosedne na paty. Tělo má zpříma. Vy si na něj nasednete, nohama jej obejmete v oblasti hýždí a udržujete stabilitu tím, že se rukama držíte okolo jeho ramen. Vaše hrudníky se dotýkají, vzniká velmi těsný kontakt, dochází ke tření klitorisu a vaše bradavky jsou přístupné naprosto všemu – ručnímu sevření i polibkům. Co se týče pohybů, muž by vás měl držet pod zadečkem a trochu vám pomáhat.

Lžíce

Hezky v řadě za sebou. Tak by se dala charakterizovat milostná pozice příznačně nazvaná „lžíce“, během které oba ležíte na boku, přičemž partner může dát jednu svoji ruku pod vás. Tím se dostane k ňadru číslo jedna. Tu druhou přehodí váš bok, takže se pohodlně dostane i k ňadru číslo dvě. Stiskne bradavky mezi prsty, nebo uchopí každé z ňader tak, že pocítíte jeho touhu po vás. Když vás navíc začne líbat i na krku, je o orgasmus postaráno.

Foto: B-Media, Shutterstock.com

Pozice lžíce je velmi příjemnáFoto: B-Media, Shutterstock.com

Misionář

I při pouhé misionářské pozici si lze užít mnoho zábavy. Ostatně, sex se nemusí točit jen okolo zasouvání penisu do vaginy. Pohodlně si lehněte na záda, roztáhněte nohy a nechte svého milence, aby ochutnával vaše poševní šťávy. Jakmile bude mít hlavu ve vašem klíně, povzbuďte ho k tomu, aby natáhnul ruce a začal si hrát i s vašimi ňadry (pomozte mu tak, že se začnete podepírat rukama, čímž mu svoje dva poklady přiblížíte). Tomu se říká „obě hlavní erotogenní zóny nadosah“! Mimochodem, stejného efektu dosáhnete i tehdy, když si partnerovi sednete na obličej. Jednak při této poloze „mluví k věci“, ale také neodolá vašim pohupujícím se dvojčatům. Alelujá…

A co vy, potrpíte si na to, aby vám partner při sexu stimuloval ňadra?

Načítám