Hlavní obsah

Jak vám magnety na lednici mohou pomoci se sexuálním životem

Foto: tool2530, Shutterstock.com

Foto: tool2530, Shutterstock.com

Reklama

Rozdíly v sexuální touze, opakované výčitky, že on je ten, kdo vždycky zahajuje intimní setkání. To jsou běžné problémy, s nimiž se průměrný pár potýká. Naštěstí existují jednoduché, ale efektivní techniky, které tyto potíže vyřeší – navždy. Už jste zkusili magnety?

Článek

Sex naposledy v červenci? Nemáte na sebe čas a beztak vás předvídatelné milování v sobotu a v úterý nebaví? Tři jednoduché techniky britské sexpertky Tracey Cox opráší i váš milostný život. A další dobrou zprávou je, že jsou účinné a velmi prosté!

1. Časomíra

„Pokud zjistíte, že se stále nemůžete shodnout, co kdo chce, po čem touží, co mu vadí a podobně, je poměrně jednoduché to změnit. Vše, co potřebujete, je časovač v telefonu a tiché místo k rozhovoru,“ popisuje sexpertka na svém blogu.

Pohodlně se usaďte, nastavte časomíru na pět minut a mluvte. Druhý vás poslouchá a snaží se nereagovat. Když lhůta uplyne, posluchač opakuje, co si myslí, že slyšel. Tak zajistíte, že skutečně pochopil, co mu chtěl „básník říct“. Prodiskutujte to, vše si vyjasněte a k otočení rolí nepřecházejte, dokud nejste s výsledkem rozhovoru spokojeni. Teprve pak dostane prostor druhá osoba.

Probírat přitom lze naprosto vše. Frekvenci milování, nové techniky, způsoby stimulace, začlenění erotických pomůcek... Na tohle nemáte odvahu? Pak si vystačíte s tím, co máte na lednici.

2. Metoda magnetů na ledničce

„On chce, vy ne. Pak je to zase obráceně. Nesoulad v sexuální touze může představovat potíže. V takovém případě je hlavním cílem zastavit každodenní dilema, kdy okolo sebe jen tak kroužíte a máte obavy o sex požádat,“ říká Tracey Cox, podle níž je metoda magnetů báječná pro páry, které zatím nejsou připraveny diskutovat o svých sexuálních potřebách.

„Potřebujete dva různé magnety. Každý z vás má jeden a v průběhu dne jím pohybuje – v závislosti na tom, zda je, či není na milování nálada. Pokud je partnerův magnet blízko horní části lednice, znamená to, že má zájem. Nachází se spíš dole, na dně? Pak radši počítejte s tím, že si uděláte manikúru,“ popisuje sexpertka. A proč zrovna tohle podle ní zabírá?

Osoba s vyšším apetitem bude mít zájem magnet nechávat nahoře, méně sexuálně aktivní naopak dole. Pokuste se však odolat jednoznačným vzkazům a trochu experimentujte. Nechte třeba magnet uprostřed lednice (v neutrální oblasti) a upozorněte tak protějšek, že se musí víc snažit. Příště zase magnet posuňte co nejvíc do horní části. „Partner, který neví, jaké to je, když si u něj milenec či milenka sex vyžádá, konečně zažije hypnotický otřes sexuální síly. Naproti tomu ten, kdo nezažil aktivní roli svádění, pozná všechny ty nevšední pocity,“ dál objasňuje Tracey Cox s tím, že některé páry mají magnety na lednici už navždy, zatímco jiné je po několika měsících odstraní, protože již mají ověřeny své potřeby.

Foto: tool2530, Shutterstock.com

Nechcete se o sexu otevřeně bavit? Zkuste komunikaci pomocí magnetů na ledničceFoto: tool2530, Shutterstock.com

3. Vzrušující losování

Skvělých výsledků se však dá docílit i jiným způsobem. „Následující techniku jsem úspěšně použila na mnoha dlouhodobých párech, které chtějí do ložnice přidat rozmanitost, ale nevědí, kde začít. Klíčem je plánování. V pátek po práci si sednete a napíšete deset nových věcí, po nichž toužíte. Inspiraci můžete nalézt v erotických filmech, knihách i na internetu,“ doporučuje Tracey Cox.

Nemyslete na to, o čem si myslíte, že váš partner přijme. Zaměřte se pouze na sebe. Jakmile své seznamy vyplníte, vyměníte si je a navzájem projdete. Některé nápady schválíte, další zamítnete. A většinou jich tak šest sedm zůstane. Výsledky zapište na kusy papíru a vložte je do zavařovací sklenice. Jednou za týden nádobu promíchejte a vylosujte jeden lístek. Jedná se o zábavu na dalších pár sychravých týdnů!

Teď už víte, proč je dobré mít doma pár magnetů. A tady je dalších 5 super tipů, jak je využít.  

Reklama

Načítám