Hlavní obsah

Jako detox, proti únavě i nachlazení! Tyhle 3 životabudiče vás ráno nakopnou

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asi už nedočkavě vyhlížíte jarní počasí, ale zima ještě stále ukazuje, kdo je tady pánem. A tak není divu, že ti, kteří prvním paprskům uvěřili, nastydli nebo rovnou onemocněli. Víte, co vás z nachlazení, únavy nebo prostě špatné nálady vytáhne nejrychleji? Kvalitní smoothie.

Článek

Pokud zrovna nepatříte mezi milovníky mrazivého počasí, asi už netrpělivě sledujete předpovědi počasí a intenzivně se těšíte na jarní sluníčko a první náznaky zeleně. Jenže zima se stále nechce rozloučit, takže pravděpodobně bojujete s únavou, nachlazením nebo trochu ponurou náladou.

Dnes vám neukážeme, jak si namíchat léky proti nachlazení ani domácí antidepresiva. Máme pro vás něco mnohem chutnějšího: domácí koktejly z čerstvé zeleniny a ovoce. Ukážeme vám hned tři různá smoothie, která jsou doslova našlapaná vitaminy, mají krásnou barvu a navíc báječně chutnají.

Pro lepší zažívání si namixujte „Detoxikační smoothie”, pro doplnění vitaminů a energie sáhněte po „Vitaminové bombě”, a pokud se potřebujete správně nastartovat do náročného dne, tak pro vás bude správnou volbou zase „Ovocné smoothie”.

Takže zapněte mixéry, tyto koktejly vám vrátí chuť do života!

Náš tip: Smoothie doporučujeme pít v ranních hodinách pro lepší start do nového dne.

Také máte rádi smoothie? Jaký životabudič volíte na konec zimy vy?

Reklama

Načítám