Hlavní obsah

Julia Roberts nebo Ashley Graham: Kdo teď nosí mikádo?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Když se v únoru ostříhala Charlize Theron, a navíc ještě vyměnila blond barvu za tmavě hnědou, všem spadla brada. Ještě níž spadla po tom, co se v březnu Julia Roberts vzdala svých pověstných dlouhých loken. Kdo další v poslední době zkracoval vlasy a komu to sluší nejvíc?

Článek

Na jaře a v létě máme tendenci zkracovat vlasy, a proto vám přinášíme přehled těch nejkrásnějších mikád, která nově nosí naše slavné oblíbenkyně. Vybrali jsme jak delší mikádo (lob), tak i ta kratší, jen k bradě (bob).

Mikádo může mít každý, jen je třeba zvolit tu správnou délku. Bob k bradě vám nebude příliš lichotit, pokud máte hranatý obličej a ostřejší rysy nebo máte obličej kulatý, neboť sluší oválnému tvaru. A jestliže nechcete nic řešit, inspirujte se Julií Roberts a jejím plážovým mikádem na ramena, tím nic nezkazíte!

Julia Roberts (51)

Po dlouhých letech dlouhovlásky překvapila Pretty Woman šik sestřihem na ramena. Nosí teď delší, sestříhané mikádo a jejím vlnitým a hustým vlasům to sedí nejvíc. I vy ho můžete mít. Stačí použít ty správné produkty na objem a natočit prameny žehličkou do plážových vln. Za tímto sestřihem stojí Serge Normant, vlasový expert, který česal ve svatební den i vévodkyni Meghan.

Foto: Profimedia.cz

Julia Roberts si nyní užívá kratší délku vlasů. Nosí dlouhé mikádo neboli lobFoto: Profimedia.cz

Charlize Theron (43)

Blondýna, nebo bruneta? Po letech jako blondýna se Charlize Theron ukázala na předávání Oscarů v tmavě hnědé a vlasy měla zastřižené po bradu. Pokud chtěla upoutat pozornost, rozhodně se jí to povedlo. Tenhle střih mikáda je už trochu problematičtější, nebude rozhodně slušet všem. Hodí se pro symetrický oválný obličej, nebo pro ty z vás, které mají pořádný kus odvahy. V květnu si na jedné z akcí vyzkoušela i falešnou připínací baby ofinu, čímž dokazuje, že jí sluší prostě všechno.

Foto: Profimedia.cz

Charlize Theron se odhodlala k velké změně. Jak se vám líbí?Foto: Profimedia.cz

Lily James (30)

Podobné vlasy jako Julia má i herečka Lily James. Většinu času nosí blond dlouhé, ale občas se kvůli roli obarví na tmavě hnědou, která je její přirozenou barvou. Koncem května se rozhodla pro radikální změnu a ostříhala si mikádo těsně nad ramena. V kombinaci s jejími blond vlnami je to perfektní střih. Vypadá ale dobře i v uhlazené verzi!

Foto: Profimedia.cz

Vlnité, nebo rovné? Lily James sluší obojíFoto: Profimedia.cz

Ashley Graham (31)

Do party se zařadila i modelka Ashley Graham. Ta s vlasy skoro vůbec neexperimentuje a dlouhých loken se držela zuby nehty. My se nedivíme, moc jí slušely, ale dlouhé mikádo (long bob), jí sekne ještě víc. Je to ta správná délka, se kterou můžete začít, když chcete zkracovat, ale ne zas tolik. Jak je vidět na další fotce, Ashley se zkracování zamlouvá!

Foto: Profimedia.cz

Mikádo podle Ashley Graham můžete nosit na střed i na patku, obojí vypadá super!Foto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon (42)

Novým sestřihem na léto překvapila taky herečka Reese Witherspoon, protože dlouhé blonďaté vlasy jsou jejím poznávacím znamením. Na fotce vlevo se svou novou letní vizáží pochlubila na Instagramu. Pro jemnější vlasy je lehce sestříhaná verze na ramena tou nejlepší volbou, vlasy vypadají opticky bohatší.

Foto: Profimedia.cz

Vlasy teď zkrátila i Reese Witherspoon. Víc si můžete její sestřih prohlédnout na jejím InstagramuFoto: Profimedia.cz

Máte problémy s růstem vlasů? Přečtěte si o možných příčinách a jak to napravit!

Reklama

Načítám