Hlavní obsah

Kateřina (28): Mladá maminka zhubla sama 40 kilo za rok!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtenářka Kateřina je maminka dvou dětí a obdivuhodně se jí podařilo zatočit s nadbytečnými kily. Konkrétně tak, že shodila skoro 40 kilo za rok a tři měsíce. Jak se jí úžasná proměna podařila?

Článek

Nastavit si týdenní cíl a za jeho splnění se odměnit knížkou, kosmetikou, prostě čímkoli, co udělá radost. Takovou strategii v hubnutí si vybrala naše čtenářka Kateřina (28). A jak je na ní vidět, zafungovalo to! Vedla si deník, vylepšila jídelníček a postupně zařadila i sport, který se stal její vášní.

Hubnutí svépomocí

Jak to, že šla kila dolů tak hladce? Na to Kateřina odpověděla, že si všechno musela především srovnat v hlavě. Když už se rozhodla, že se vážně pustí do hubnutí, vše si nastudovala. Na jídelníček i sport si pak troufla sama, bez pomoci odborníka. Základem jídelníčku je pro ni zelenina, ovoce, méně pečiva a dostatek bílkovin.

A jaký je Kateřinin oblíbený trik, jak šetřit v kuchyni čas? Připraví si základ salátu na víc dní do lednice. Stačí pak k němu přidat třeba vajíčko nebo mozzarellu a večeře je na stole. A jaké hubnoucí pravidlo se jí osvědčilo? Po jednom dni cvičení nezhubneš, po jednom špatném jídle nepřibereš. Takže si sem tam dopřeje bez výčitek klidně pizzu nebo brambůrky. Podívejte se na Kateřinin příběh ve videu, a jak báječně vypadá po proměně.

Děkujeme značkám COS, Marella, Marks & Spencer a Reserved za půjčení oblečení na natáčení.

Další fantastická proměna: Jana (37) shodila 15 kilo!

Reklama

Související témata:

Načítám