Hlavní obsah

V novém těle: Jana (37) shodila 15 kilo za rok

 

Reklama

Hubnutí online. Pro někoho je nepředstavitelné sdílet fotky před a po se světem, někomu to paradoxně pomůže nastartovat hubnutí. Tohle je příběh čtenářky Jany, která šla s kůží na trh. A vyplatilo se, podívejte se na její proměnu ve videu!

Článek

Čtenářka Jana se loni v lednu rozhodla svoji cestu za lepší postavou sdílet s lidmi na internetu. A právě to jí pomáhalo pokračovat v hubnutí dál. Na Instagramu @janicka_fit_kucharka bojovala před zraky svých fanoušků o shození poporodních kil, která nabrala během dvou těhotenství.

Hubne díky horám

I když předtím sportovala a pracovala jako fitness trenérka a výživová poradkyně, problémy s nabíráním se jí nevyhnuly. „Vždycky jsem si myslela, že budu taková ta opálená maminka, která má bílý úsměv od ucha k uchu, břišní svaly a budu motivovat celý svět tím, jaká jsem superžena. Odsuzovala jsem ženy, které se vymlouvaly na kila po porodu a vedou za ruku tříleté dítě. Vlastně všechno, co nesouviselo se skvělým vzhledem, pro mě byly jen výmluvy. Tak. A teď jsem sama máma dvou dětí, menší má 1,5 roku, vážím nejvíc za svůj život a ani trochu nemám pocit, že se vymlouvám. Určitě to zná spousta z vás,“ píše u jednoho z příspěvků.

Začala sdílet, co jí, jak cvičí a že si zamilovala túry po horách, protože je má na dosah, a dokonce vydala kuchařku. A kila šla dolů. Jak? Pusťte si její příběh a podívejte se na tu velkou proměnu!

Jana si vyzkoušela tři outfity, děkujeme značkám za půjčení oblečení a doplňků na natáčení: Marks & Spencer, Lindex a Reserved.

Reklama

Související témata:

Načítám