Hlavní obsah

Katy Perry čeká miminko a chce si vzít Orlanda Blooma

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možná vám to uniklo, ale fešák z Pirátů z Karibiku, Orlando Bloom, je už nějakou dobu zasnoubený s Katy Perry. A minulý týden zpěvačka oznámila prostřednictvím nového videoklipu, že čekají miminko.

Článek

„Aspoň už nemusím zatahovat břicho,“ napsala na Twitter Katy Perry (35) po tom, co do světa vypustila nový videoklip k písničce „Never Worn White“ a pochlubila se těhotenským bříškem. Pixie cut vyměnila za dlouhé blond vlasy, moc jí to sluší a září štěstím. Aby ne, když má po boku Orlanda Blooma (43). Jak to s jejich vztahem vůbec bylo? Tenhle pár si už něco zažil, nechybělo faux pas s nahými fotkami, rozchod i údajná nevěra.

Leden 2016

Tady to všechno začalo. Psal se leden 2016 a Orlando a Katy do sebe narazili na party po Zlatých Glóbech. Média zaplavily titulky se zprávou, že spolu dvojice flirtovala. O měsíc později je vyfotili v objetí na koncertě Adele (32) a nový pár byl na světě!

Foto: Profimedia.cz

Poprvé spolu byli Katy Perry a Orlando Bloom viděni na party po Zlatých GlóbechFoto: Profimedia.cz

Únor 2016

Autorka hitu „Hot N Cold“ a představitel Legolase spolu vyrazili na Havaj a nebylo pochyb, že tihle dva jsou do sebe zamilovaní až po uši. Jenže v květnu byl Orlando vyfocen v baru, kde se až příliš měl ke zpěvačce Seleně Gomez (27). Katy to nazvala na Twitteru pitomou konspirací a Selena to jako potvrzení sdílela.

Krizi, tedy jestli nějaká vůbec byla, smetla další dovolená v srpnu 2016. Z ní pochází proslulé snímky, kde Orlando surfuje úplně nahý. Na(ne)štěstí je přitom vyfotili paparazzi.

Foto: Profimedia.cz

Katy Perry a Orlando Bloom na dovolené na HavajiFoto: Profimedia.cz

Září 2018 

V únoru 2017 oznámili rozchod, ale žádné drama se nekonalo, i když ho pořád někdo hledal. Katy Perry na to konto řekla, že se sice rozešli, ale pořád se mají rádi. V srpnu 2017 už spolu zase chodili, ale ne nijak oficiálně. Jako pár se zase objevili na červeném koberci až o rok později v září.

Foto: Profimedia.cz

První společný red carpet na Gala for the Global Ocean v Monte CarluFoto: Profimedia.cz

Únor 2019 

Už slyšíte zvony? Na svátek svatého Valentýna 2019 herec požádal Katy o ruku. Loni v září ohlašovali, že do konce roku proběhne veselka. Pak ji posunuli na léto 2020 a jako vysněné místo si vybrali Japonsko. Nicméně teď svatební plány kvůli koronaviru  odložili.

Foto: Profimedia.cz

Snímek sdílela Katy Perry na Instagramu. Oceňujeme originální výběr prstenu, Orlando!Foto: Profimedia.cz

Říjen 2019

V říjnu vyrazili do Egypta a vznikla tahle krásná fotka. Zpěvačka tam oslavila 35. narozeniny. Nejeli ale jen sami dva, slavila s nimi i Orlandova maminka a kromě toho dalších 64 přátel, které vzali s sebou na desetidenní plavbu po Nilu.

Foto: Profimedia.cz

Víc fotek z Egypta a dojemných popisků najdete na Instagramu hollywoodských hvězdFoto: Profimedia.cz

Leden 2020 

Šťastná dvojice na horách s pejsky Nuggetem, ten patří Katy, a Orlandovou Mighty. Berou je s sebou všude, klidně i do první řady na fashion weeku.

Orlando často pobývá v Česku kvůli natáčení fantasy seriálu Carnival Row (2019), kde hraje společně s Carou Delevingne (27). Natáčení začalo už v roce 2017 a herce bylo možné v Praze potkat právě s jeho fenkou Mighty. Třeba v lednu v kině, na fotbalu, v posilovně nebo na hokeji v Kladně. Kdo z vás měl to štěstí?

Foto: Profimedia.cz

Katy a Orlando mají nejroztomilejší pejsky pod sluncemFoto: Profimedia.cz

Březen 2020

Začátkem března vyšel nový song „Never Worn White“, pojednává o tom, že se chce Katy vdávat a na konci videa odhalí těhotenské bříško. Miminko bylo podle slov zpěvačky plánované a oba se moc těší na novou etapu v jejich životě.

Orlando Bloom byl už jednou ženatý s modelkou Mirandou Kerr (36). Rozvedli se v roce 2013 a mají spolu syna Flynna (9). Katy Perry už také jednou kráčela k oltáři, byla vdaná za herce Russella Branda (44), ale vydrželo jim to jen dva roky (2010–2012). Překlad názvu písničky zní „Nikdy jsem neoblékla bílou“, což je vzhledem k předchozímu svazku zvláštní tvrzení. Jenže tehdy se brali v Indii a na sobě měla zpěvačka šedé šaty, takže to vlastně sedí!

Foto: Profimedia.cz

Katy oznámila svoje těhotenství prostřednictvím videoklipu písničky „Never Worn White“Foto: Profimedia.cz

Březen 2020

Katy Perry má teď doslova plodné a hektické období. Své fanoušky láká na nové album, které mohou očekávat v nadcházejících měsících. Také pořád vystupuje, i když je v šestém měsíci. Tahle fotka je z víkendového koncertu v Austrálii, kde se fanouškům svěřila, že si přeje holčičku.

Foto: Profimedia.cz

Katy Perry na koncertě v MelbourneFoto: Profimedia.cz

Katy Perry se vyžívá v excentrických oblečcích. Prohlédněte si její nejulítlejší modely!

Reklama

Načítám