Hlavní obsah

Svatby roku 2019: tajné, pompézní, třídenní a s opakováním

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak vypadá letošní svatební bilance? Nejpompéznější svatbu zažili asi u sousedů, populární moderátor to zkouší do třetice a na svatbě bývalky Harryho byl každý, kdo v Británii něco znamená.

Článek

Jak lze ohodnotit rok 2019, co se týče svatebních zvonů? Tajnou svatbu si dopřáli Heidi Klum (46) a o 17 let mladší zpěvák Tom Kaulitz. Velkou radost nám udělali Tatiana (41) a Vojtěch (34) Dykovi, kteří si řekli ano romanticky na prvního máje a nenechali se omezovat pověrami o květnových svatbách. A vzali se i Jiří Langmajer (53) a Adéla Gondíková (46), ze kterých štěstí a pohoda zářily na dálku.

Ač by se mohlo na první pohled zdát, že se svatebně jednalo o rok spíše poklidný, protože se neděly žádné přehnané pompéznosti, anulace druhý den ráno a pauzu si dali i v královské rodině, pár zajímavých veselek za připomenutí rozhodně stojí.

Takže jestli patříte mezi milovníky svateb a k vašim koníčkům patří odhadování, jak dlouho který sňatek vydrží, jste tu správně. Pojďme se podívat na některé ze svateb roku 2019.

Do třetice všeho dobrého

Moderátor Libor Bouček (39) řekl své ano letos v srpnu již potřetí. Vzal si dlouholetou přítelkyni Gabrielu Bendovou (27) a svatba to byla romantická. Hostů bylo „jen“ sto, obřad se konal na Okoři a hostina posléze v penzionu v Číčovicích.

O co komornější byla veselka, o to pompéznější byly rozlučky se svobodou – Bouček se s kamarády loučil v Las Vegas a jeho nastávající s kamarádkami z České Miss 2014 na Seychelách.

Pro moderátora to byla již třetí svatba – poprvé si vzal v roce 2006 slovenskou moderátorku Mariannu Ďurianovou (42), která mu ovšem ihned nasadila parohy, podruhé se ženil tajně na Cookových ostrovech v roce 2010, ale prý na sebe měli s právničkou Janou Hlaváčkovou (38) málo času a po třech letech šli od sebe. Tak teď držíme palce!

Foto: Profimedia.cz

Našel konečně tu pravou? Každopádně po boku Gabriely září štěstímFoto: Profimedia.cz

Reklama na štěstí

Roman Vojtek (47) vždy platil za kladného hrdinu – příkladný otec od rodiny s krásnou ženou, zpěvák a tanečník, klaďas Karel ze seriálu Vyprávěj (2009–2013). A pak najednou prásk! Pár týdnů před narozením druhého dítěte sbalil kufry a odstěhoval se od manželky.

Část veřejnosti ho chtěla ukamenovat, druhá část mu věřila, že měl dobrý důvod. Každopádně se oba tváří, že se vztahy nakonec urovnaly, a Vojtek teď září po boku muzikálové zpěvačky Petry Vraspírové nyní Vojtkové (32).

Foto: Profimedia.cz

Potkávají se na jevišti i doma a svou láskou se netají ani na sociálních sítíchFoto: Profimedia.cz

Dojatý tvrďák a těhotná princezna

Rapper Patrik Vrbovský (42) žil sedm let se zpěvačkou Darou Rolins (47), ale na svatbu nedošlo. O své lásce se moc nešířili a vloni v květnu se rozešli.

Netrvalo ovšem dlouho a Rytmus začal své sociální sítě plnit láskyplnými vyznáními k moderátorce Jasmině Alagič (30). O pár měsíců později oznámili zásnuby, očekávání potomka a letos v květnu se vzali. Svatební obřad byl jako vystřižený z červené knihovny a odehrál se pod širým nebem v Pezinku. O dva měsíce později se jim narodil syn Sanel.

Foto: Profimedia.cz

Jeho texty jsou ostré a drsné, o své manželce se ale vyjadřuje jako zamilovaný gentlemanFoto: Profimedia.cz

Svatba roku podle Justina

Je mu 25 let a už má leccos za sebou. Svatby stihl dokonce dvě, ale vždy se stejnou kráskou – zpěvák a idol mládeže s tetováním až za ušima, Justin Bieber, si vzal modelku Hailey (23) tajně už vloni, kdy si před nejbližší rodinou vyměnili manželské sliby na radnici City Hall v New Yorku.

Mladí manželé ale o rok později sezvali hvězdné přátele i rodinu do resortu v Jižní Karolíně a uspořádali pořádnou svatební party (fotky z mejdanu ovládly Instagram). Nechyběly modelky, podnikatelky a členky početného klanu Kardashianových – sestry Kylie (22) a Kendall (24) Jenner, herec Alec Baldwin (61) a další.

Foto: Profimedia.cz

Zkusili si svatbu na radnici i velkou svatební partyFoto: Profimedia.cz

Byli tam všichni

Anglická zpěvačka a bývalá přítelkyně prince Harryho (35) Ellie Goulding (32) a obchodník s uměním Caspar Jopling (27) se zasnoubili v srpnu 2018 a oznámili to tradičním způsobem: prostřednictvím sloupku v britském deníku The Times.

Známý pár se vzal v anglickém Yorkshiru a na svatbu jim dorazilo několik slavných hostů, včetně zpěvačky Katy Perry (35) a herce Orlanda Blooma, jejichž svatba je na spadnutí, či členů britské královské rodiny. Princezna Eugenie (29) totiž novomanžele seznámila, a proto byla na svatbě čestným hostem.

Foto: Profimedia.cz

Jedna z písní stylové zpěvačky zazněla i ve filmu 50 odstínů šedi. Mají doma s manželem pokoj na hraní?Foto: Profimedia.cz

Nejmódnější

Návrhář Marc Jacobs (56) má styl! Svého partnera, bývalého modela Chara Defrancesca (38), požádal o ruku vloni v den jeho narozenin v mexické restauraci Chipotle, kde začala skupina lidí tančit „flash mob“ na píseň Kiss od Prince.

Vzali se letos v dubnu a svatba to byla velmi módní! Velkolepý obřad i hostina se konaly v New Yorku a mezi celebritami nechyběla šéfredaktorka Vogue Anna Wintour (70) nebo modelky Naomi Campbell (49) a Kate Moss (45).

Oba měli v klopě brož tučňáka z diamantů a onyxu, tučňáci mají totiž jen jednoho partnera za život.

Foto: Profimedia.cz

Ať se objeví kdekoli, nejdou přehlédnoutFoto: Profimedia.cz

Třídenní romantika

Představitel charismatického seriálového detektiva Johna Luthera, britský herec Idris Elba (47), se v červenci oženil s kanadskou modelkou Sabrinou Dhowre (29). Svatba se konala v Maroku, trvala tři dny a byla to romantika jako blázen (pár poskytl fotografie exkluzivně britské edici Vogue).

A vzhledem k tomu, že on byl vloni zvolen nejvíc sexy mužem planety a byl adeptem na nového Jamese Bonda, a ona je někdejší Miss Vancouver, budou mít jejich případné děti solidní genetický základ, alespoň pokud jde o krásu.

Foto: Profimedia.cz

Držitel Zlatého glóbu se prý už ženit nechtěl, ale to se tak říká...Foto: Profimedia.cz

Kterou známou svatbu považujete vy osobně za tu nej? Připomeňte si 8 let od svatby Kate a Williama.

Reklama

Načítám