Hlavní obsah

Kdo je tenhle milovník tetování? Čtyřnásobný otec a učitel!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Má čtyři dcery, manželku a pracuje v oblasti sociální péče. Také má ale kompletně potetované tělo, kvůli kterému nezískal práci jako asistent učitele. Nicméně je to ale prý jediná negativní reakce, se kterou se v souvislosti se svým vzhledem setkal.

Článek

Pod jehlou strávil celkem asi 150 hodin, na jeho těle snad není místo, které by nezdobila nějaká kérka. Jen obličej má zatím bez tetování. Karac Wilson (39) z Británie je čtyřnásobný otec, manžel a muž, který pracuje v oblasti školství a sociální péče o děti.

Rodina si zvykla

Jeho přátelé, manželka a dcery (sedmnáctiletá Soraya, devítiletá Ameer, pětiletá Marissa a roční Dakota) s jeho tetováním nemají žádný problém. „Moje děti mě vlastně ani jinak neznají, protože první tetování jsem si nechal udělat v osmnácti. A rodina? Asi když jsem si nechal potetovat hlavu, byla trochu v šoku, ale velmi brzy si na to zvykli,“ říká Karac Wilson. Jeho dcerky jsou na tátův vzhled prý vyloženě pyšné. „Všem spolužákům i učitelům se chlubí, že jejich táta má potetovaný i zadek,“ směje se Karac.

Foto: Profimedia.cz

Karac a dvě z jeho čtyř dcer. S potetovaným tatínkem žádný problém nemajíFoto: Profimedia.cz

Negativní reakce byla jedna

Ve svém životě se setkal v podstatě jen s jednou opravdu negativní reakcí, a to když byl na pracovním pohovoru a snažil se získat práci asistenta učitele ve škole poblíž svého bydliště. „Paní, která ho vedla, mi vyloženě řekla, že bych neměl s dětmi pracovat, protože to, jak vypadám, pro ně není dobrý příklad,“ vzpomíná Karac Wilson.

Nejdřív se prý cítil trapně, ale pak si uvědomil, že ztráta je spíš na jejich straně než na jeho. „Jsem totiž ve své práci opravdu dobrý, umím to s dětmi, chápu jejich svět. Nyní pracuji v oblasti sociální péče o děti a všichni mí svěřenci moje tetování doslova milují,“ tvrdí pečovatel.

Foto: Profimedia.cz

Karac má na svém těle hodně portrétů slavných lidí. Třeba na hlavě má rapera DrakeaFoto: Profimedia.cz

Tělo zdobené celebritami

Počet svých tetování dávno nesleduje, základem je ale sedmnáct velkých portrétů známých osobností. Na hlavě má zvěčněného rapera Drakea (33) a jeho pozadí zdobí zpěvák Johnny Cash (†71) a herečka Hedy Lamarr (†85). Na dalších místech má vyobrazenou třeba i Marilyn Monroe (†36) či Stevieho Wondera (70). „Nechal jsem si potetovat celé tělo portréty, nápisy i tradičními motivy. Nejdu příliš hluboko s významem a do značné míry si nechám tetovat to, kde se mi líbí design,“ tvrdí Karac Wilson.

A jaká je jeho rada pro ty, kteří mají podobnou zálibu v tetování jako on? „Nešetřete! V tomhle světě dostanete opravdu to, za co si zaplatíte, takže pokud je tatér výrazně levný, raději bych se mu vyhnul. Říká se, že dobré tetování není levné, a levné tetování zase nebývá dobré,“ vysvětluje Karac Wilson. On sám za své kérky utratil asi šest tisíc britských liber (v přepočtu asi 180 tisíc korun), ale přiznává, že řadu jich získal zadarmo nebo s obří slevou, protože už má mezi tatéry mnoho přátel.

Foto: Profimedia.cz

Zkušeně radí, že do tetování je potřeba investovat, levné kérky bývají nekvalitníFoto: Profimedia.cz

Chcete-li si nechat tělo ozdobit nějakou kérkou, měli byste si to pořádně promyslet a svěřit se profesionálovi. Nebo dopadnete jako tahle mladá žena. Australanka se nechala potetovat. Výsledek byl ale k smíchu

Reklama

Související témata:

Načítám