Hlavní obsah

Australanka se nechala potetovat. Výsledek byl ale k smíchu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Na tuhle dovolenou na Bali Australanka Kayla Robertson (26) nikdy nezapomene. Nechala si tam totiž na předloktí vytetovat portrét svého milovaného psa. Výsledek byl ovšem otřesný. Tetování vypadalo jako malůvka malého dítěte a psí čumák navíc připomínal mužské přirození!

Článek

Na dovolenou na Bali odjížděla Kayla Robertson s tím, že si tam nechá na pravé předloktí zvěčnit svého psa (I slavní mají tetování.). Před časem totiž adoptovala roztomilou fenku Penny, která se pro ni stala vším. Z tetovacího studia ale odcházela v šoku a se slzami v očích.

Nevěřila svým očím

Zpočátku to nevypadalo na žádný velký průšvih. Kayla přišla do salonu, dala tatérovi fotku psa a zaplatila v přepočtu asi 1 500 korun. Pak mu podala pravé předloktí, kam tetování chtěla. „Nejdřív vytetoval obrys psí hlavy, který vypadal celkem dobře. Pak začal pracovat na očích a na čumáku,“ vzpomíná mladá žena. Sice byla trochu rozpačitá z toho, že tatér nijak nestínoval, prostě jen jako by jehlou kreslilo malé dítě. „Ale pořád jsem si říkala, že on je odborník, umělec, a určitě ví, co dělá,“ říká.

Jenže asi po půlhodině jí tatér oznámil, že je dílo dokončené. „Byla jsem v naprostém šoku. Vypadalo to jako nějaký náčrtek, jako něco, co není hotové ani z poloviny,“ vzpomíná Kayla s tím, že byla v takovém šoku, že studio opustila bez jediného slova.

Foto: Profimedia.cz

Tady už se pracuje na opravě. Nakonec to dobře dopadloFoto: Profimedia.cz

Penis místo čumáku

Pořád doufala, že až si tetování prohlédne v klidu, změní názor. Že si na něj zvykne. „Jenže bylo odporné. Navíc jsem zjistila, že čumák psa vypadá jako penis,“ popisuje Kayla. Když tetování ukázala přátelům, všichni jí to potvrdili. „I oni říkali, že čumák vypadá jako mužské přirození. Děsně se tomu smáli a já to chápu, dnes už se na to také dokážu podívat z humorné stránky, ale tehdy jsem byla opravdu zoufalá a nemohla jsem přestat brečet,“ řekla mladá žena pro britský magazín Metro.

Takhle to nenechám

Sice netušila, co má dělat, ale jednou věcí si byla Kayla jistá: „Věděla jsem, že s tímhle tetováním nemůžu Bali opustit.“ (Víte, jak se zbavit tetování?)

Proto začala pátrat na internetu a požádala o pomoc a radu. Díky tomu získala kontakt na jiné tetovací studio, které mělo úžasné reference. „Když jsem tam přišla, nemohli věřit, co mi to vytetovali na ruku,“ vzpomíná Kayla.

Foto: Profimedia.cz

Fenka Penny si na původním tetování opravdu moc podobná nebyla. Obzvlášť čumák vypadal spíš jako mužské přirozeníFoto: Profimedia.cz

Trošku drahé poučení

Zaplatila sice dalších asi 1 500 korun, ale nakonec si mohla vydechnout úlevou. „Penny konečně vypadala jako pes a její čumák už nepřipomínal penis. Když tatér skončil, dlouho jsem ho objímala, byla jsem tak šťastná, že dokázal něco tak odporného proměnit v něco, co se mi vážně líbí a co jsem původně chtěla,“ popisuje Kayla.

Přiznává, že tehdy byla sice zoufalá, ale dnes je ráda, co tetování předcházelo. Kdykoli se jí totiž někdo na obrázek na ruce zeptá, má k němu úsměvný příběh. Každopádně všem, kteří by si chtěli z dovolené přivézt podobnou vzpomínku, radí, aby si opravdu dobře rozmysleli, k jakému tatérovi půjdou. Vedle skutečných machrů jsou totiž na Bali i amatéři, kteří to s jehlou vůbec neumějí.

Foto: Profimedia.cz

S tetováním po opravě už je Australanka spokojená, přesně tak si ho představovalaFoto: Profimedia.cz

Tetování, piercingy i dredy jsou dnes běžné. Nebo mohou přece jen dělat problémy v práci?

Reklama

Související témata:

Načítám