Hlavní obsah

Z obyčejné dívky se stal chodící komiks. Líbí se vám to?

Foto: Shutterstock.com

Foto: Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prošla si bouřlivými vztahy, rozvodem, následnou drogovou závislostí, ale ze všeho se dostala díky zálibě v tetování. Inkoust a tetovací jehla se staly její terapií. Dnes je trojnásobná matka Michelle Mikki DiDonato (32) z Floridy potetovaná od hlavy až k patě a se svým současným manželem provozuje tetovací studio.

Článek

Před jedenácti lety vypadala Michelle sice atraktivně, ale jinak celkem obyčejně. Její tělo nezdobilo jediné tetování. Měla dvě děti a žila s manželem, který byl silně věřící a chtěl se stát pastorem. „Ke svým 21. narozeninám jsem si ale pořídila první tetování. Tehdejší manžel s tím vůbec nesouhlasil, musela jsem si to vyloženě vybojovat,“ vzpomíná Michelle.

Rozvod, drogy, tetování

Jenže s prvním obrázkem přišla vášeň. Michelle toužila po dalších tetováních, šetřila peníze a měla v plánu nechat se potetovat i přes nesouhlas manžela.

Nakonec to dopadlo všechno jinak. Přišlo ještě třetí dítě, ale pak následoval rozvod. To byla chvíle, kdy Michelle propadla drogám. Pod jejich vlivem si pořizovala další a další „výzdobu“, ovšem nevalné kvality. Ze závislosti se ji snažil dostat její otec, a i když není fanoušek tetování, pochopil, že tohle je jediná věc, která může touhu po drogách přebít. „Pořídil mi tetovací set, který se stal takovou mojí terapeutickou pomůckou,“ vzpomíná Michelle.

Foto: Shutterstock.com

Kolik přesně má na svém těle tetování, Michelle neví, ale jednou je prý možná spočítáFoto: Shutterstock.com

Osudové setkání

V té době se Michelle seznámila se svým současným manželem Chrisem (34), také velkým fandou do tetování. „Pracoval v salonu Jižní moře a učil mě, jak tetovat. Opravil všechny mé nepovedené kérky, ty vybledlé oživil, některé předělal. A hlavně jsme se do sebe zamilovali,“ říká Michelle.

Oba se chtěli tímto způsobem živit, ale neměli peníze na pronájem studia. Proto šli pracovat do firmy Michellina otce a tetování se věnovali jen o víkendech. „Tehdy si můj táta vzal Chrise stranou a řekl mu, že mu z dcery dělá chodící komiks,“ směje se Michelle. Ve skutečnosti byl ale rád, že má dceru z drog venku a že žije ve spokojeném vztahu.

Foto: Shutterstock.com

Už pět let ji tetování nejen baví, ale i živíFoto: Shutterstock.com

Byznys se rozjel

Víkendové tetovací brigádničení se ujalo a Michelle s Chrisem vydělávali stále víc peněz. V tu chvíli i Michellin otec začal schvalovat jejich touhu po tetovacím salonu a pomohl jim s jeho koupí. „Teď už vlastní studio provozujeme pět let,“ říká hrdě Michelle.

Zálibu našla i v piercingu a v plánu má i další kérky. „Kolik jich mám, přesně nevím. Možná si jednou sednu a všechny je spočítám. Mám je ale po celém těle, i na obličeji. I když ten zcela potetovat nechci, pořád chci být vidět,“ vysvětluje Michelle.

A co na to její děti Mercy (13), Massimo (11) a Cillian (9)? „Moje kérky vůbec nevnímají. Kolikrát se jim nějakou novou chlubím a oni na to nic neříkají. Kdybych je neupozornila, ani by si nevšimly,“ dodává Michelle.

Foto: Shutterstock.com

Zalíbení našla mladá Američanka i v piercingu Foto: Shutterstock.com

Tetování je v dnešní době zcela běžné a pro mnohé je to opravdu vášeň. Co když vás ale po čase přestane bavit? Jak se zbavit tetování? Nejlépe jde černé, šedé a modré! 

Související témata:

Načítám