Hlavní obsah

Kolik žen lže o sexuálním výkonu svého milence?

Foto: Photoroyalty, Shutterstock.com

Foto: Photoroyalty, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Zase tak dobré to s ním nebylo, ale v rámci nějakého slušného chování (a hlavně klidu) milenci řeknete opak. Je to lepší, než se pohádat a začít si vyčítat, co, kdo a proč. Taky to tak děláváte? Nejste sama!

Článek

„Lásko, byl jsi báječný!“ Přikryjete se peřinou a jste ráda, že tohle číslo je konečně za vámi. Proč se pitvat v tom, že vás milenec dostatečně orálně neuspokojí, nelíbí se vám jeho styl milování, a taky by mu už někdo mohl říct, že bradavka není jako otočné kolečko na troubě – nedá se vytočit do maxima. Možná příště. Nebo nikdy? Nebo sex radši odmítat?

Pokud chcete, aby se váš milostný partner v ložnici zlepšil, je třeba ho citlivě vést a mluvit s ním o jeho chybách, díky kterým se člověk učí a posouvá dál. Jenže právě na tohle mnoho žen nemá „koule“. Podle ankety portálu ToppCasinoBonus se k tzv. bílé lži uchyluje jedna ze tří! Online průzkumu se zúčastnily přes dvě tisícovky britských dam ze 17 tamních měst.

Byl jsi sladkej…

Většina z nich vypověděla, že nechce, aby se milenec cítil špatně, a touží předejít rozpakům na obou stranách. „Pro nás to není žádným překvapením. Ženy zkrátka své protějšky pravidelně klamou. Ulehčují si situaci a myslí si, že všechno tak bude jednodušší. Když totiž řeknou, co chce dotyčný slyšet, vyhnou se, minimálně dočasně, konfliktům a zbytečnému stresu,“ nechal se slyšet mluvčí portálu Carlo Vaiarello. Přitom že je muž nepřivedl k orgasmu, škodí hlavně jim samotným.

Na druhou stranu 31 procent dam neváhá svého hřebce pochválit, když si to dotyčný skutečně zaslouží. Jenže to je poměrně malé množství, chválit by měla každá, která je spokojená! Pochvala působí jako hnací motor a jakýsi „pamlsek“, o který se muži snaží i v budoucnu.  Ale suma sumárum záleží na tom, co od sexu očekáváte. Jestli nudu, šeď a laxní prožitky, nechte věci být, nechvalte a mlžte. Nic se nezlepší, to je dané. Pokud ale chcete, aby se v posteli pohnuly ledy, provozujte erotickou komunikaci.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Samozřejmě, že jsi byl zase skvělej... Jak mu šetrně říct, že bych uvítala jiný rytmus?Foto: fizkes, Shutterstock.com

Směrem k lepším zítřkům

No ano, sex nestačí jen provozovat, ono se o něm taky musí mluvit! Náznaky totiž nejsou k ničemu. Čekání na to, jestli partner narazí na váš bod slasti, a navíc ho bude stimulovat rychlostí a tlakem, který zrovna v té dané chvíli potřebujete, je frustrující – pro oba. Proto přestaňte doufat v zázrak, nenaznačujte, ale převezměte aktivní roli.

Úplně nejlepší je, když bez obalu přiznáte, že vám víc vyhovuje klitoridální dráždění ústy a pravidelný rytmus. Nebo laskání bradavek ještě před tím, než se milenec pustí do stimulace klína. Chybí vám odvaha? Škoda. Čím upřímnější zpověď, tím pro vztah lépe. Ale ani tak nemusíte zoufat.

Stydíte se mluvit? Předveďte to

Přivřete oči a beze slov předvádějte, co je vám nejbližší. Rukou zajeďte do žlábku mezi ňadry, pak si ruku vsuňte do klína a začnete dráždit klitoris. No a partnera nechte, aby se díval. Vše, co odkouká a tímto způsobem nenásilně vstřebá, se vám bude hodit. Má námitky, že při jeho dráždění se takhle slastně nesvíjíte? Odpovězte, že on tohle všechno dělá úplně stejně dobře jako vy, ale pokaždé se jedná o jinak vnímaný zážitek.  Šalamounsky jej tak pochválíte a zároveň mu dodáte odvahu do dalších kol – i kdyby nakrásně nic z toho nebyla pravda, časem se zlepšení dostaví.

Reklama

Načítám