Hlavní obsah

Královna večírků: Jste šatová, nebo spíš kalhotová? Víme, v čem zazáříte!

Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začíná se váš stůl i e-mail plnit pozvánkami? Pak už určitě přemýšlíte, v jakém oblečení byste všechny ty zimní večírky se ctí absolvovaly. Nechcete opět sklouznout k letitým černým šatům? Nemusíte. Projděte si následující módní tipy a zvažte, do které varianty byste se mohly pustit.

Článek

Zimní období se může pochlubit jedním nej – právě v chladných měsících je největší koncentrace všelijakých večírků, ať už jde o firemní akce, posezení s přáteli, nebo oslavu Nového roku. Nenechte se zaskočit nepřipravené a dopředu si promyslete, v čem byste mohly podobné akce obrážet. Možností je spousta!

Zlato, stříbro nebo bronz?

Je úplně jedno, ke kterému kovu se přikloníte. V módě mají všechny stejnou hodnotu. Metalické odlesky jsou v kurzu už několik sezon a nebojte, jejich éra ještě nekončí. Pozor si dejte jen na to, abyste to s hrou na efekt nepřehnaly. S blýskavými doplňky rozhodně šetřete.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: crop top (Topshop, 999 Kč), sukně (MAX&Co., 7142 Kč), boty (MAX&Co., info o ceně v obchodě), kabelka (Topshop, 699 Kč), choker (Reserved, 129 Kč za 2 kusy)Foto: Greta Blumajerová

Rozkvetlé šaty

Jasně, malé černé nezklamou, opravdu ale chcete chodit na každý večírek v tmavé barvě? V šatníku doporučujeme mít i šaty, které jsou možná snadno zapamatovatelné, ale budou vás bavit. Zaměřit se můžete třeba na módní květinové motivy.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: šaty (Topshop, 3299 Kč), kožené boty (Gino Rossi, 4490 Kč), psaníčko (Orsay, 569 Kč), prsteny (Topshop, 299 Kč za set)Foto: Greta Blumajerová

Overal místo kalhot

Jste, jak se říká, kalhotové? Klasické kalhoty, které nosíte dnes a denně, nechte ve skříni a na večírek vyrazte v overalu. Nezdržíte se přemýšlením nad kombinací vrchního a spodního dílu, celý večer se budete cítit pohodlně a ještě sklidíte úspěch. Overaly navíc najdete v nejrůznějších střizích, takže si na své přijde drtivá většina z vás.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: overal (Mango, 1699 Kč), náušnice (Reserved, 79 Kč), kožené boty (Gino Rossi, 3790 Kč), kabelka (Topshop, 999 Kč), náramek (H&M, 299 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Nestárnoucí flitry

Na působivé flitry se můžete spolehnout. Stačí jeden kousek v šatníku a jste vybavené na party. Naším favoritem je blýskavá delší sukně s třásněmi, která v záplavě těch krátkých vynikne. Stylistka ji spárovala s módním sametovým topem, sáhnout ale klidně můžete i po něčem jednodušším.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: top (Reserved, 399 Kč), sukně s flitry (H&M, info o ceně v obchodě), náušnice (Reserved, 129 Kč), kožená kabelka (Topshop, 1499 Kč), boty (Orsay, 699 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Z pánského šatníku

Musíte uznat, že má něco do sebe! Kalhotový kostým je nestárnoucí záležitost a v kombinaci s podpatky vypadá až nebezpečně svůdně. Máte-li drobnější poprsí, můžete si navíc sako obléknout přímo na nahé tělo. A nebojte, když látku v dekoltu přilepíte na kůži oboustrannou lepicí páskou (speciální lepítka pro módní účely pořídíte například v Lindexu za dvě stovky), nemusíte mít strach, že byste ukázaly příliš. Variantou je samozřejmě body vespod, crop top nebo podprsenka bralette. Nebere vás černý komplet? V článku Moderní obleky vás nadchnou najdete i variantu červenou, květovanou nebo sametovou!

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: sako (Zara, 1599 Kč), kalhoty (Zara, 899 Kč), boty (Topshop, 1499 Kč), kožené psaníčko (Gino Rossi, 4490 Kč), náušnice (Lindex, 349 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Náš tým a poděkování

  • Modelka - Adéla Pohunková (Czechoslovak Models)
  • Styling - Šárka Štursová
  • Vizáž - Daniela Kremláčková
  • Kreativní zóna Depo2015 - Presslova 14, Plzeň, depo2015.cz

Tak už víte, v čem půjdete na večírek vy?

Reklama

Načítám