Hlavní obsah

Levná řasenka, pudr nebo krém. Tyhle produkty milují vévodkyně Kate a Hailey Bieber

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kosmetika, na kterou přísahají slavné ženy? Představíme vám sérum, jaké používá na svoje krásné vlasy Hailey Bieber, univerzální krém, který miluje Kate Hudson, nebo pudr Mariany Prachařové. Všechny produkty seženete na českých e-shopech i v kamenných prodejnách a nezruinují váš rozpočet.

Článek

Kosmetika a líčení je vášeň! Leckdy by se člověk nechal unést a v obchodě s líčidly utratil polovinu výplaty. Nebojte, s těmito tipy se vám to nestane a ani se nebudete muset cítit provinile. Tahle pečující kosmetika i líčidla, jež doporučují slavné dámy, totiž nestojí majlant.

Hailey Bieber

Foto: John Shearer - GettyImages.com

Hailey Bieber na party Vanity Fair po Oscarech.Foto: John Shearer - GettyImages.com

Kromě toho, že tvoří svoji kosmetickou značku, tahle milovnice skincare ujíždí i na péči o vlasy. Jejím poznávacím znamením jsou lesklé plážové vlnky, které si nedávno zkrátila na mikádo. Jak udržet konečky hladké, lesklé a bez krepatění? Má na to tajnou zbraň, a to vcelku levné vlasové sérum, které seženete i u nás. Jinak se vyžívá v high-endových značkách kosmetiky, ale v jejím arzenálu najdete i velmi levný odličovač pleti od značky The Ordinary, na kterou pějí ódy zástupy beauty nadšenkyň.

Foto: Archiv firem

Zleva: Sérum na krepaté vlasy John Frieda, 331 Kč (50 ml), prodává Notino. Odličovač Squalane, The Ordinary, 195 Kč (50 ml), prodává Sephora.Foto: Archiv firem

Mariana Prachařová

Videa, kde vám celebrity ukazují své líčení a produkty, pomocí kterých jejž dosáhly, jsou velmi oblíbená. O jedno takové se podělila i Mariana Prachařová. Celý proces líčení zdokumentovala a uvedla tipy na konkrétní produkty. Kombinuje dražší a levnější značky, z těch levnějších jmenujme krémový korektor a kompaktní pudr, který jsme nedávno testovaly i my.

Foto: Archiv firem

Zleva: Krémový korektor Catrice, 79 Kč, prodává Hebe; Pudr Stay Matte, Rimmel, 120 Kč, prodává Teta drogerie.Foto: Archiv firem

Vévodkyně Kate

Foto: Profimedia.cz

Takhle jí to slušelo letos v březnu.Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate je známá tím, že se ráda líčí sama, i na společenské události. Je natolik oblíbená, že ji ženy rády napodobují. Například je známo, že na svůj svatební den měla nehty nalakované přirozeným odstínem od značky Essie. Co se týče péče o pleť, používá dražší séra, ale hydratační krém, který má v oblibě, seženete běžně v drogerii. Je to rozjasňující denní krém od Nivei, který se pyšní 99% ingrediencí přírodního původu a obsahuje jojobový olej a aloe vera.

Foto: Archiv firem

Zleva: Lak na nehty Essie, odstín Ballet Slippers, 240 Kč, prodává Notino. Rozjasňující denní krém Naturally Good, Nivea, 180 Kč, koupíte v drogeriích.Foto: Archiv firem

Jitka Boho

Foto: Profimedia.cz

Jitka Boho na castingu k muzikálu Troja.Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Jitka Boho je nyní dvojnásobnou maminkou a bude součástí nového připravovaného muzikálu Troja v Divadle Broadway. Líčení měla vždycky v oblibě a často je vidět s červenou rtěnkou na rtech, i třeba na procházce s kočárkem. Její oblíbenou je Rouge Velvet Ink od Bourjois. Používá také levnější hydratační make-up s kokosovým mlékem, prebiotiky a probiotiky s SPF 20.

Foto: Archiv firem

Zleva: Tekutá rtěnka s matným efektem Rouge Velvet Ink, Bourjois, 170 Kč, odstín 08 Coquelic Hot. Hydratační make-up Miracle Second Skin, Max Factor, 99 Kč, obojí prodává Notino.Foto: Archiv firem

Kate Hudson

Foto: Axelle/Bauer-Griffin - GettyImages.com

Kate Hudson na afterparty po Oscarech.Foto: Axelle/Bauer-Griffin - GettyImages.com

Herečka Kate Hudson je fanynkou jednoduché skincare a v její výbavě nesmí chybět univerzální krém na všechno. „Egyptské zlato v kelímku“ s ní prý cestuje všude, vtírá ho do konečků vlasů, na oční okolí, rty – jednoduše všude tam, kde je potřeba péče a hydratace. Krém obsahuje olivový olej, včelí vosk, med, propolis a mateří kašičku a okouzlil nejen Kate Hudson, ale i další celebrity a vizážistky po celém světě. Dalším nepostradatelným beauty pomocníkem je pro ni ikonická řasenka od Maybelline s názvem Great Lash, která byla uvedena na trh už v roce 1971.

Foto: Archiv firem

Zleva: Multifunkční krém Egyptian Magic, 505 Kč (30 ml), prodává Sephora. Maybelline Great Lash, 109 Kč, prodává Vivantis.Foto: Archiv firem

Jitka Nováčková

Modelka, Miss 2011 a influencerka Jitka Nováčková nedávno sdílela svoje klasické denní líčení a je plné fajn tipů. Ráda používá tvářenku a rtěnku do jednoho odstínu, líčení pak působí propojeně a všechno ladí. Na den nenosí většinou celistvý make-up, používá korektor a tvář si konturuje pomocí tmavšího BB krému od Garnier. Vybraly jsme z jejích tipů řasenku, která dodá super objem a jde odlíčit jen teplou vodou, a univerzální konturku na rty v nude odstínu, jež by neměla chybět žádné ženě.

Foto: Archiv firem

Zleva: Řasenka Air Volume L’Oréal Paris, 349 Kč, prodává Douglas. Konturka na rty Alverde, 50 Kč, odstín soft nude, prodává dm drogerie.Foto: Archiv firem

Reklama

Načítám