Hlavní obsah

Gel na obočí jak ze salonu i objemová řasenka: Kosmetické novinky za únor, které stojí za vyzkoušení

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Kosmetičtí pomocníci, bez kterých bychom se obešly, ale bez nichž by byl život o něco málo růžovější. Objevily jsme skvělou objemovou řasenku, chladivé gelové polštářky pod oči, gel na obočí, tělové mléko s růží a tekutou tvářenku, která dodá tvářím nádhernou barvu.

Článek

Každý měsíc pro vás dáváme dohromady tipy na pět kosmetických produktů, které stojí za pozornost. Zbystřit by měly ty, které touží po hustých řasách, šťavnatých tvářích nebo hebké pokožce těla.

Pro objemné řasy

Foto: Archiv firmy

Řasenka Just Click It!, Gosh Copenhagen, 329 Kč, prodává FAnn parfumerie.Foto: Archiv firmy

Pořádná dávka objemu? To očekávejte od nové řasenky Gosh. Také potěší chronické opozdilce, kteří pořád někam chvátají – nešroubuje se, nýbrž stačí kliknout a můžete vytáhnout kartáček. Řasy rychle obalí a zvýrazní, jen je potřeba dávat pozor, aby nezůstaly slepené. Pyšní se také certifikátem, který potvrzuje její vhodnost i pro ty nejcitlivější oči. Přes den se nerozmazává, ale jde dobře rozpustit teplou vodou, což je velká výhoda, a pak už jen oči odlíčíte klasicky pomocí tamponku a očního odličovače.

Pro fixaci obočí

Foto: Archiv firmy

Transparentní gel Ultra strong Hean, 129 Kč, prodává Hebe.Foto: Archiv firmy

Ultra strong! To slibuje gel na obočí od Hean. Efekt by měl být jako po laminaci obočí a to je přesně to, co jsme hledaly. Gel je docela lepivý a nejlépe vypadá, když kartáčkem vyčešete pořádně obočí a prsty uhladíte. Po zaschnutí s gelem skoro nehnete a efekt drží krásně celý den. Pokud si obočí trochu rozhodíte, třeba při svlékání svetru, doporučuji si ho prstem trochu navlhčit a pak zase pročesat – jinak se gel začne drolit a nevypadá to hezky.

Proti kruhům pod očima

Foto: Archiv firmy

Polštářky na oční okolí Artistry, 785 Kč (30 párů).Foto: Archiv firmy

Záchrana, když máte oteklé, unavené oči. Polštářky pod oční okolí jsou napuštěné sérem, které chladí, zklidňuje a pomáhá odstranit otoky. Také by mělo jemnou pokožku okolo očí rozjasnit. Líbí se mi praktické balení s 30 páry minimasek, cena je velmi příznivá (po jedné většinou koupíte tuto masku za cca 60 korun). Gelová textura je příjemná, obsahuje výtažky z mořských i sladkovodních řas a kyselinu hyaluronovou, která pomáhá vyhlazovat jemné vrásky.

Pro hebkou pokožku těla

Foto: Archiv firmy

Výživné, hydratační a anti-aging tělové mléko Růže, Manufaktura, 289 Kč (250 ml).Foto: Archiv firmy

Horkou novinkou od české značky Manufaktura je tělové mléko Růže. Je nabité látkami, které udržují pokožku pružnou, tedy růžovým, ovesným a mandlovým olejem. Kromě toho v tělové péči najdete i kyselinu hyaluronovou. Je určené hlavně pro stárnoucí pokožku, ale samozřejmě prospěje i citlivé nebo suché kůži. Pokud milujete sladké vůně, bude vám toto lehce vstřebatelné tělové mléko vyhovovat.

Pro svěží tváře

Foto: Archiv firmy

Tekutá tvářenka NARS, odstín Orgasm, 834 Kč, prodává Notino.Foto: Archiv firmy

Tohle není novinka, ale můj poslední objev a musí tu být. Vyzkoušela jsem ji už před několika lety pod rukou šikovné vizážistky. Od té doby jsem po ní toužila a pak trochu pozapomněla. Teď se mi ale dostala do ruky a už ji nepustím. Je krásně krémová a do pleti se zapracovává jedna báseň. Efekt je lesklý a dlouhotrvající, ale zároveň hrozně přirozený – jako byste měly tváře růžové od větru. Cena je sice vyšší, ale světle růžový odstín s názvem Orgasm je pro bledule, jako jsem já, naprosto perfektní. A stačí vám vždy jen malá kapka na obě tváře.

Reklama

Načítám