Hlavní obsah

Nejlepší kosmetické novinky: Letní parfém, odličovací zázrak a skvělá matná rtěnka

Foto: Tanja Ivanova - GettyImages.cz

Foto: Tanja Ivanova - GettyImages.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sháníte letní parfém? Potřebujete nový odličovač nebo multifunkční denní krém? Tady najdete kosmetické tipy přímo z redakce!

Článek

V nepřeberném světe kosmetiky aby se jeden vyznal. Vy od toho máte nás a tohle je náš redakční výběr novinek, které stojí za pozornost. Které produkty si za poslední dobu získaly tu naši? Odličovací balzám, který roztaje na pokožce a s sebou vezme všechen make-up, super nabitý denní krém nebo parfém ideální na léto!

Pro zářivou pokožku těla

Foto: Archiv firmy

Tělový balzám Radiant Glow, Dove, 199 Kč (400 ml), prodává HebeFoto: Archiv firmy

Tělové mléko na léto musí obsahovat jediné - třpytky nebo shimmer. To druhé nabízí nové tělové mléko od Dove. Vypadá jako tekutý rozjasňovač na pleť. Nebojte se ale, že byste dopadly jako disco koule. Pokožku rozjasní tak akorát a nenápadně, že to vypadá, že by se takhle leskla odjakživa. Balzám se vstřebá velmi rychle, není nějak extrémně mastný, takže je ideální se s ním namazat ráno před odchodem z domu a nemusíte se bát, že si umažete oblečení.

Perfektní matná rtěnka

Foto: Archiv firmy

Matná tekutá rtěnka Mary Kay, 450 Kč, odstín must-have mauveFoto: Archiv firmy

Matná rtěnka, která nevysuší rty. To je takový zbožný požadavek, říkáte si možná. Ale U Mary Kay přesně takovou rtěnku najdete. Má sametovou jakoby našlehanou konzistenci. Hezky se na rty nanáší a opticky je vyhladí. Drží velmi obstojně a smazává se postupně a jemně, takže se nemusíte bát, že vám po chvíli vznikne nechtěná „konturka“. Zkoušela jsem odstín must-have mauve a je to krásná růžovo-fialová.

Nabitý denní krém

Foto: Archiv firmy

Denní vyživující krém MGcream, 1470 Kč (30 ml)Foto: Archiv firmy

Denní krémy jsou nepostradatelnou věcí a našla jsem mezi nimi další hvězdu, jde o českou značku MGcream. Po týdnu používání jsem měla pleť na dotek hladší, za což může možná skvalan. Dalším plusem je, že bojuje za sjednocenní pleti a pomalu vysvětluje pigmentové skvrny díky niacinamidu. Zároveň jim předchází díky UV ochraně a také vám poskytne štít před modrým světlem z počítačů díky peptidovému komplexu. Bonusem je, že krém neobsahuje silikony, parabeny a je vhodný pro všechny typy pleti - citlivou i aknózní.

Odličování snadno a rychle

Foto: Archiv firmy

Čisticí balzám s chia olejem Perricone MD, 1039 KčFoto: Archiv firmy

Jen mastný odličovač dokáže spolehlivě rozpustit líčidla a odstranit další nečistoty, které jste na sebe nachytaly za celý den. Proto jsem si zamilovala tento balzám, který na kůži roztaje. Líbí se mi, že nemusím k odličování využívat tamponky - nanesu si jej na obličej, než jdu do sprchy, chvilku masíruju pleť a pak smyju. Pokračuju pak, pořád ve sprše, s odličovacím gelem. Také mě mile překvapilo, že po pár používáních jsem měla pleť mnohem hebčí než normálně. Je to díky obsahu olejů a také látce acyl-gluthahion, která pomáhá pleť i omlazovat. PS: Nanáším trochu balzámu i na dekolt, kde se mi tvoří často nedokonalosti, a pleť vypadá také lépe a je mnohem hladší.

Dokonalý letní parfém

Foto: Archiv firmy

Toaletní voda Narcisse Fragonard, 620 Kč (50 ml), prodává La Pharmacie FrançaiseFoto: Archiv firmy

Do ruky se mi dostala novinka od Fragonard, která mě pohltila. Jedná se o toaletní vodu Narcisse, která perfektně kombinuje svěžest a květinové tóny - přesně to, co od letní vůně očekávám. Tvoří ji mandarinka, bergamot s narcisem a egyptským jasmínem a to celé doplňuje ještě med, dřevo a pižmo. Jméno sice zní „narcis“, ale nejvíc ze všeho asi cítím jasmín. Navíc, má dokonalý flakonek!

Načítám