Hlavní obsah

25 nejlepších kousků ze slev: Pořiďte si džíny, šaty, vestu nebo top za polovinu původní ceny

Foto: Christian Vierig , Gettyimages.com

Foto: Christian Vierig , Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na to, abychom získali pozornost 98 % milovnic módy, nám stačí zmínit jediné slovo. Slevy! Také milujete ten pocit, když seženete skvělý kousek za mnohem výhodnější cenu? Vytipovali jsme jich pro vás celou řadu. Ale pozor – za případné úbytky na bankovním účtu neručíme!

Článek

Kdo by odolal ceně, která se častokrát dostane až na polovinu té původní? Pokud je nakupování ve slevách vaší oblíbenou disciplínou, jste tu správně. Poradíme vám, kde objevíte stylové pončo, krásné úpletové šaty, zavinovací sako, ale i příjemné roláčky nebo šaty.

Než si začnete procházet jednotlivé kousky, shrneme si hlavní zásady, co během slev (ne)dělat. Největší chybou je pojmout výprodeje jako hon za co možná nejlevnějším artiklem – ruku na srdce, komu z nás se nestalo, že si koupil super výhodný top, který mu pak nečinně ležel ve skříni? Vždy si pořizujte jen kousky, jež byste si k pokladně odnesly i v případě, že by jejich cena nebyla tak výhodná. Nedělejte žádné kompromisy. Pozor si dejte také na mikrotrendy, které umí rychle omrzet. Přednost dejte kusům, jež odolají času, a stejně tak i těm, které zapadají do vašeho osobního stylu.

25 stylových kousků ze slev

Pokud si nechcete koupit oblečení do zásoby, například na příští zimu (na vlněných kabátech, péřových bundách nebo kozačkách se dají ušetřit tisíce), pořiďte si kusy, které se dají nosit v podstatě celoročně, nebo se zaměřte na ty, jež unosíte na jaře. Z našich tipů vám můžeme vřele doporučit pastelové sako, vestu, ta skvěle vypadá i jen tak na těle, nebo krátké šaty s trendy objemnými rukávy. Cílit se vyplatí i na doplňky, momentálně jsou za mnohem výhodnější ceny. Jakmile do obchodů vpadnou jarní kolekce, budou opět řádově dražší.

Načítám