Hlavní obsah

Jak nosit sukně v zimě: Inspirujte se hvězdami a poskládejte si outfit v podobném stylu

Foto: MEGA/GC Images, Neil Mockford/GC Images, Gotham/GC Images, Gettyimages.com

Foto: MEGA/GC Images, Neil Mockford/GC Images, Gotham/GC Images, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebudeme předstírat, že v zimě nenosíme kalhoty s mnohem větší frekvencí, trávit v nich sedm dní v týdnu by ale byla přece jen škoda. Hledáte inspiraci na outfity, ve kterých by hrály hlavní roli sukně? Prohlédněte si stylové sestavy hvězd a zkuste na to jít podobně jako ony.

Článek

Pokud souhlasíte s tvrzením, že inspirace není nikdy dost, jste tady správně. Tentokrát jsme se zaměřili na celebrity a jejich oblíbené módní sestavy, ve kterých figurují sukně. Ani s jednou z nich přitom nemusíte čekat až do jara – ve spojení s kabáty, velkými saky a kozačkami je můžete nosit už dnes.

Emily Ratajkowski v džínové sukni

Zatímco na jaře a v létě ji můžete doplnit téměř čímkoli, v zimě se džínová sukně kombinuje o poznání hůře. Skvěle na to šla modelka Emily Ratajkowski, která si vybrala sukni v délce pod kolena a přidala k ní vysoké kozačky. Stejně můžete pracovat i s delší sukní, v případě mini délek ale buďte opatrné – s vysokými botami si ne vždy rozumí. Modelka k sukni připojila ještě černý pásek, čímž celý look opticky propojila, a kožený kabát, který je hitem několika posledních sezon.

Hailey Bieber a mini

Mini, nebo maxi? Ideálně od každého něco. Hailey Bieber zná recept na stylový outfit a tím je vyvažování jednotlivých módních prvků. K mini sukni tak nosí nejraději oversized saka nebo velké kabáty a vy to můžete zkusit obdobně. Nepotřebujete k tomu nutně kabát s velkými rameny (od cool značky Khaite za téměř 90 000 korun), ale klidně jen delší. I ten krátkou sukni skvěle vyváží. Pokud máte odvahu, vyzkoušejte také oblíbený stylingový tip Hailey, který čítá černé mokasíny a bílé ponožky.

Amanda Holden v saténu

Jasně, satén není obvyklým zimním materiálem, pokud ale jen přebíháte z bodu A do bodu B, společně to zvládnete. Za předpokladu, že lehkou sukni doplníte vysokými kozačkami, podložíte punčocháči a přidáte teplý svršek v podobě svetru. Přesně takhle postupovala moderátorka Amanda Holden, jejíž vášní jsou monochromatické looky.

Flitry podle Ashley Roberts

Tanečnice a bývalá členka kapely Pussycat Dolls demonstruje, jak se dá i po silvestru nosit flitrovaná sukně (ale i jinak výrazná). Stačí k ní přidat basic kousky, jako je jednoduchý rolák, vlněný kabát, kozačky a voilà – efektní materiál je využit na maximum. Zkuste to podobně!

Elsa Hosk a netradiční šedé punčocháče

Modelka Elsa Hosk nám dokázala, že se i takový kousek, jakým je sukně s oblekovým proužkem, dá nosit moderně. Oblékla k ní ležérní tričko, velikostně opravdu hodně nadsazené sako a coby zajímavý módní prvek přidala šedé punčocháče, které na noze vypadají překvapivě dobře. Outfit vylepšila trendy doplňky, jako jsou stylové sluneční brýle nebo slingback lodičky Prada, jejichž alternativu teď najdete i v řetězcích.

Načítám