Hlavní obsah

Influencerka Bé Hà Nguyen: Jaký byl její největší módní přešlap a které trendy ji baví?

Foto: Archiv Bé Hà Ngyuen

Foto: Archiv Bé Hà Ngyuen

Reklama

V šestnácti letech dostala od rodičů kameru a začala natáčet videa. Bé Hà Nguyen se stala jednou z nejúspěšnějších lifestylových influencerek, která v průběhu let nasbírala více než půl milionu sledujících. Kde čerpá módní inspiraci, které trendy ji momentálně baví a jaký kousek by nikdy nevyhodila?

Článek

Módní dotazník jsme nechali vyplnit českou influencerku s vietnamskými kořeny, která má počeštěnou přezdívku Míša. Tak jí říkaly „hlídací babičky“, u kterých Bé Hà trávila čas, když její rodiče pracovali.

Bé Hà se jako většina teenagerů zajímala o módu, kosmetiku a pohrávala si s myšlenkou, že si založí blog. V roce 2013 jich už ale bylo příliš a na síle naopak nabíral YouTube. Odstartovala proto kanál @Stylewithme, který postupem času zrál podobně jako jeho zakladatelka. Bé Hà se zajímá o zdravý životní styl, miluje cestování a častokrát odkrývá rozdíly mezi českou a vietnamskou kulturou. Se svou maminkou dokonce sepsala knížku vietnamských receptů.

Foto: Archiv Bé Hà Ngyuen

V šatníku influencerky nechybí výrazné barvy.Foto: Archiv Bé Hà Ngyuen

Influencerku můžete, stejně jako více než půl milionu followerů, sledovat na jejím instagramovém účtu @beha_nguyen a zaposlouchat se můžete také do podcastu Malá by Bé Hà, který se zaměřuje na zdravou stravu a wellbeing jako takový. Ačkoli se Bé Hà už dávno nevěnuje jen vizuální stránce, móda k ní neodmyslitelně patří a na jejím účtu najdete spoustu outfitů, které vás mohou inspirovat.

Foto: Archiv Bé Hà Ngyuen

Vysněná kabelka Chanel je kouskem, kterého by se Bé Hà nikdy nezbavila. Chápeme!Foto: Archiv Bé Hà Ngyuen

My začínáme, Bé Hà dopovídá

1. Svůj styl bych třemi slovy popsala jako… komfortní, ženský a náladový.

2. Oblečení, ve kterém se cítím nejvíce sama sebou… bavlněná oversized košile, crop top, džíny s vyšším pasem, mokasíny a vlasy stažené v gumičce.

3. Ze svého šatníku bych nevyhodila… svou chanelku, byla by to moc velká škoda peněz.

4. Nikdy bych si na sebe nevzala… transparentní oblečení bez spodního prádla.

5. Naposledy jsem si koupila… kožené letní sandálky.

6. Největší slabost mám pro… bílé oversized košile. Mám jich doma tucet a pořád to není dost.

7. Můj největší módní přešlap byl… nákup zimních bot v menší velikosti, než nosím. V obchodě jsem si říkala, že se určitě vytáhnou – nevytáhly! Jen jsem si zničila paty.

8. Z nových trendů mě baví… recyklace. Celebrity nosí archivní kousky z módních domů, my smrtelníci chodíme více do sekáče a vdechujeme věcem nový život.

9. V módě mě inspiruje… influencerka Matilda Djerf @matildadjerf a její ležérní elegance. Ačkoli je můj styl od toho jejího vzdálený, moc příjemně se mi na ni kouká.

10. Nejlepší módní rada, kterou jsem dostala… nenapadá mě nic konkrétního, ale můžu naopak dát jednu vám. Kupujte si oblečení, které se nemusí žehlit! Alespoň mě osobně to nebaví a oblečení, které to vyžaduje, mám pak někde upozaděné v koutě.

Reklama

Načítám