Hlavní obsah

Džínová sukně Rity Ora, tenisky od Rihanny a limetkový svetr Sienny Miller: Podzim podle hvězd!

Foto: Marks & Spencer

Foto: Marks & Spencer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za okny to sice ještě stále vypadá skoro jako v létě, ale obchody jsou už plné podzimních kolekcí. Než se na ně vrhnete, nechte se inspirovat slavnými herečkami, modelkami i zpěvačkami, které jsou jejich tvářemi a podílely se i na výsledném designu některých módních kousků.

Článek

Ve výlohách módních obchodů i v e-shopech září nové podzimní trendy kolekce a pozornost k nim přitahují slavné tváře. Pojďte se tedy podívat, jaké úlovky pro vás nachystala herečka Sienna Miller, co navrhla Taťána Kuchařová pro About You nebo které šperky doporučuje Monika Bagárová.

Sienna Miller

Slavná herečka Sienna Miller je známá módní ikona a také návrhářka a letos se stala tváří britské značky Marks & Spencer. Nafotila pro ni kampaň s názvem Anything But Ordinary, tedy Cokoli, jen ne obyčejné… A přesně takové jsou i její outfity, které její fanoušci i média milují.

I proto se nyní objevila v podzimní kampani, kde vynesla outfit v jemné limetkové barvě s výrazným růžovým kostkovaným kabátem nebo leteckou bundu ze syntetické ovčí kůže. Inspirujte se nadčasovými kousky, které jsou ideální pro vrstvení na následující roční období.

Rita Ora

Spolupráci se zpěvačkou Ritou Ora letos oznámila značka Primark. Její kolekce prý vznikala téměř dva roky a najdete ji v obchodech už od 19. září. Vyznačuje se především univerzálností: zpěvačka si přeje, aby se jednotlivé modely staly oblíbenými základními kousky šatníku a daly se lehce kombinovat. Zákazníci tak mají možnost zakoupit za super cenu podzimní outfit, který v sobě nese osobitost světoznámé hvězdy.

„Vždy jsem si zakládala na tom, abych vypadala stylově a oblékala se podle aktuálních módních trendů. Když jsem byla mladší, neobešla jsem se bez návštěv Primarku. Díky příznivým cenám jsem si mohla nakoupit spoustu skvělých kousků. A právě tehdy jsem se naučila kreativitě a promítla ji do svého stylu. Tvorba nové kolekce pro mě měla nostalgický nádech,“ pronesla zpěvačka.

Rihanna

K must have kouskům sezony podle hvězd můžete zařadit také sportovní tenisky, které vznikly ve spolupráci značek Puma a Fenty – a právě té je kreativní ředitelkou zpěvačka Rihanna. V předchozích letech tak vzniklo několik sportovních kolekcí i zajímavých párů obuvi a letošní novinka nabízí fanouškům opět velké potěšení.

Černo-bílá či stříbrná verze tenisek Avanti je dostupná v unisexovém provedení pro dospělé i děti. Model v sobě navíc spojuje dva ikonické modely Puma – fotbalové boty King s podrážkou běžeckých bot Easy Rider.

Foto: Puma

Rihanna a kožené tenisky Puma X Fenty Avanti ve dvojím provedení prodává Footshop od 4 299 KčFoto: Puma

Taťána Kuchařová

Není to poprvé, co známá česká modelka Taťána Kuchařová spolupracuje s módní značkou About You. A letos přichází s novou kolekcí Iconic, která nabízí elegantní a sofistikované kousky, mnohdy v krásných podzimních barvách, jako je ostružinová, tmavě červená, velbloudí, tmavě hnědá, lahvově zelená a šedá.

V autorské nabídce kapsulové kolekce najdete kromě barev také spoustu šik střihů a zajímavých materiálů v podobě manšestru, veganské kůže i recyklovaného polyesteru, z nichž jsou ušité kabáty, saka, kalhoty i kostýmky.

Monika Bagárová

Zpěvačka, influencerka a také maminka malé Ruminky Monika Bagárová nedávno představila krásnou kolekci šperků společnosti Apart, jíž se stala hlavní tváří. A vzhledem k tomu, že je jí vlastní především minimalismus s akcentem na detail, i šperky, které nyní nafotila, zaujmou svým zpracováním a jednoduchým a moderním designem.

Jemné šperky s drahokamy či perlami představují skvělou volbu pro jakoukoli událost a příležitost, osobité šperky s písmenem se budou hodit zase na party nebo třeba koncerty.

Načítám