Hlavní obsah

Zářivá růžová, zelená nebo oranžová. Vyzkoušejte neonky jako Hailey Bieber nebo Victoria Beckham

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při pohledu na ně si nejspíš vzpomenete na balení oblíbených zvýrazňovačů. Zářivé barvy jsou trendy a umí zaručit, že vás v jejich společnosti nikdo nepřehlédne. Jak je snadno zařadit do jarního šatníku? Inspirujte se hvězdami a zkuste to se sakem, košilí nebo třeba lodičkami.

Článek

Výrazné barvy patří k největším módním hitům jara a nadcházejícího léta. A jakkoli se může zdát, že je práce s nimi náročná, jejich kombinování není žádná věda. Obzvlášť když vsadíte jen na jeden nápadný odstín. Uvítaly byste pár stylových příkladů? Podívejte se, jak „zářivky“ nosí slavné ženy, a pokud se budete chtít obléknout obdobně, proklikejte si tipy z obchodů, které najdete u každé dámy.

Sako podle Hailey Bieber

Neonové barvy miluje (a aktivně nosí) i módní královna Hailey Bieber. Zářivě zelené sako si vybrala ve svém oblíbeném oversized stylu, vy ale klidně sáhněte po klasickém střihu, nebo pokud vám tato barva nesedí, i jiném výrazném odstínu. Zachovat pak naopak můžete denim, který se s barvami skvěle a jednoduše kombinuje. Co se týče doplňků, modelka zůstala u zelené a vybrala si kabelku a sandálky v trávovém odstínu, skvělou službu vám ale udělají i páry ve světlých barvách. Třeba oblíbené bílé tenisky.

Foto: Profimedia.cz

Hailey Bieber platí za jednu z nejvlivnějších módních ikon současnosti. A oprávněně. V trendech rozhodně umí chodit.Foto: Profimedia.cz

Eva Longoria v kostýmku

Když se podíváte na herečku Evu Longoriu a její pojetí kalhotového kostýmu, nemůžete už na jeho adresu nikdy říct, že by byl nudný. Barevné kostýmky jsou trendy i letos a jasná oranžová je opravdu nepřehlédnutelná. Hvězda doplnila duo metalickými podpatky, štědrou dávkou šperků a výrazným topem, pokud se ale nechystáte na nějakou akci, klidně trochu uberte. Oranžovému kostýmku bude slušet i obyčejné bílé tričko a tenisky, popřípadě i stylové mokasíny.

Foto: Profimedia.cz

Herečce a oblíbené „zoufalce“ oranžová sluší.Foto: Profimedia.cz

Růžová po vzoru Ashley Roberts

Moderátorka a bývalá členka skupiny The Pussycat Dolls nepotřebuje, aby zrovna světu vládl trend barbiecore. Růžovou má ve svém šatníku zastoupenou ve velkém a s oblibou ji kombinuje s dalšími barvami. Třeba tmavší modrou. Kontrastní dvojku doplnila barevnými doplňky, pokud je to ale na vás příliš, klidně uberte. K podobným širším kalhotám se navíc nehodí jen lodičky, ale i tenisky. Z neutrálních odstínů se k této skladbě nejvíce hodí bílá, krémová, béžová nebo světle šedá.

Foto: Profimedia.cz

Color blocking je její oblíbená disciplína. Ashley Roberts zkombinovala ostře růžovou s tmavší modrou.Foto: Profimedia.cz

Alessandra Ambrosio a příprava na léto

Inspirovat se můžete i lookem brazilské topmodelky Alessandry Ambrosio. Ta si oblékla lehké, oranžovožluté kalhoty, které doplnila jen podprsenkovým topem a jednoduchým bílým sáčkem. Nechcete-li ukazovat pupík v krátkém topu, vyměňte ho například za jednoduché body nebo klasické tílko. Mimochodem, všimněte si, jak krásně spolu ladí trio žlutooranžová, světle hnědá a bílá.

Foto: Profimedia.cz

Barvy najdete i v šatníku topmodelky Alessandry Ambrosio.Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham a barevný detail

Pokud se neplánujete obléknout do výrazných barev kompletně, zkuste to zlehka jako módní návrhářka a „exspajska“ Victoria Beckham. Ta si ke své oblíbené kombinaci džínů a bavlněného trika obula neonově zelené lodičky, které můžete nahradit i jakýmikoli jinými výraznými botami. A samozřejmě to nemusíte brát jen od podlahy. Stejně tak můžete ke své oblíbené tlumené sestavě přidat zářivou kabelku.

Foto: Profimedia.cz

Módní návrhářka Victoria Beckham se pohybuje většinu týdne na podpatcích. V neonové zelené si ale můžete pořídit i výrazně nižší sandálky.Foto: Profimedia.cz

Načítám