Hlavní obsah

Šatník hvězdy Zlaté labutě: Hana Kusnjerová se podpatků ani barev nebojí!

Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Aktualizováno

V úspěšném seriálu Zlatá labuť hraje vedoucí módního oddělení, kde ji uvidíte v úhledné dobové uniformě. Jak ale chodí herečka Hana Kusnjerová oblékaná mimo kamery a jaký má styl? Nahlédněte do jejího šatníku.

Článek

Oblíbená herečka Hana Kusnjerová (37) vystudovala Pražskou konzervatoř, poté absolvovala produkci na DAMU a nyní se kromě herectví věnuje i dabingu. Její hlas jistě znáte – shodou okolností často dabuje panovnice: císařovnu Sissi, královnu Viktorii, Marii Antoinettu či Alžbětu II. v seriálu Koruna. A také propůjčuje hlas slovenské herečce Vice Kerekes.

Mohli jste ji vidět v Divadle Komedie, ve Strašnickém divadle, v Komorní činohře, Divadle Bolka Polívky či v představeních Divadelní společnosti Háta, s níž stále vystupuje. Hrála v seriálech Ordinace v růžové zahradě 2, Modrý kód, Polda, Specialisté nebo Poslední oběť. Nyní má na televizní obrazovce výraznou roli v seriálu Zlatá labuť, kde vede oddělení módy jako Valerie Horká, a objevuje se nově také v seriálu Revír. Nás ale zajímalo, jaký je její šatník mimo role.

Foto: TV Nova

Hana Kusnjerová jako Valerie Horká v seriálu Zlatá labuť.Foto: TV Nova

S Hanou Kusnjerovou jsme se sešli na pražském Barrandově v ateliéru kostymérky Michaely Horáčkové Hořejší, která pro seriál Zlatá labuť připravila více než dva a půl tisíce kostýmů. Focení bylo v milé společnosti a v prostorách s krásným výhledem na Prahu velmi osvěžující a uvolněné: sympatická herečka má hezký přístup k módě i její udržitelnosti, takže bylo o čem povídat. A přitom nám předvedla pět svých outfitů.

Klíčové je pohodlí

Hana Kusnjerová je vysoká 160 cm a od toho se odvíjí skoro celý její šatník – mnoho věcí si nechává šít na míru nebo upravovat délky. Proto pro ni nejsou ani tak podstatné trendy, ale nadčasovost, udržitelnost a hlavně pohodlí. „Když nemám nic důležitého, chodím klidně v teplákách a mikině. Kamarádka se mi pak směje, že vypadám jako malý kluk, ale vzhledem k charakteru mé práce je pohodlí mimo ni opravdu klíčové,“ upřesňuje herečka, která na focení dorazila v teplákové soupravě od české značky Roji a v oblíbeném pestrém bomberu návrhářky Lucie Kutálkové, která tvoří pod značkou Leeda.

Foto: Jakub Jurdič

Hana Kusnjerová má ráda pohodlí. Oblíbený bomber je od české značky Leeda.Foto: Jakub Jurdič

Miluje sekáče a české značky

Herečka nepotřebuje velkou skříň, protože preferuje udržitelnost. Dokonce ani nemění zimní šatník za letní! A když si má vybrat, dává přednost kalhotám, které jsou pro ni pohodlnější a lépe se jí kombinují. Ráda k nim nosí halenky – ty často loví v second handech.

„Miluju sekáče – vždy se v nich zastavuju na svých cestách. Najdou se tam zajímavé poklady za pár korun. Naposledy jsem si přivezla barevné halenky z Maďarska,“ pochlubila se Hana Kusnjerová a dodává, že u nás spíš nakupuje u českých návrhářů, jako je již zmíněná Lucie Kutálková nebo Josefina Bakošová. Má ráda i pletenou módu Jany Mikešové – z její dílny má hned několik svetrů i mušelínové maxišaty.

Foto: Jakub Jurdič

Herečce jsou blízké především dobře padnoucí střihy a kvalitní materiály. Na sobě má dlouhé mušelínové šaty a svetr z alpaky a hedvábí od Jany Mikešové.Foto: Jakub Jurdič

Je „bodýčkový“ typ

Na focení si Hana Kusnjerová přinesla mimo jiné oblíbené pudrové body s výrazným volánem a zkombinovala ho s bílými džínami značky Zara. To je jeden z mála klasických obchodů, kam chodí nejen pro kalhoty, ale občas tam pořídí i boty. „Když mi nějaké džíny sedí, koupím je klidně dvakrát. Tyhle bílé džíny mám také v zelené. Stejně to mám se spodním prádlem, pro to chodím jen do Intimissimi, a basic trička si vždy koupím rovnou ve větším množství a mám na několik let vystaráno,“ popisuje herečka.

Foto: Jakub Jurdič

Body nosí Hana Kusnjerová často a ráda.Foto: Jakub Jurdič

Podpatky umí nosit díky baletu

Přestože herečka nemá potřebu dohánět svou výšku vysokými podpatky, umí je nosit a rozhodně se jich nebojí. V mládí totiž dělala balet, a tak jí jehlové podpatky nedělají žádný problém. Boty na platformě má však jen jedny a zbytek botníku tvoří většinou tenisky.

Foto: Jakub Jurdič

Barvám se sympatická herečka rozhodně nebrání a vysokým podpatkům také ne.Foto: Jakub Jurdič

„Mám ráda hezké prádlo, ale nerada chodím do obchodů, proto občas risknu a objednám si něco po internetu. Koupila jsem si tak i set s podvazky a punčochami s reflexním lemem od francouzské značky Maison Close a až pak jsem si k němu pořídila šaty,“ říká Hana Kusnjerová.

V posledním outfitu nám ukázala béžové lodičky na jehlách a právě model, který si pořídila k francouzskému prádlu. Jedná se o kousek ušitý na míru, jeho autorkou je návrhářka Miroslava Horká. V jejím ateliéru herečka zahlédla zajímavou lesklou látku a vyslovila přání, že by se jí z podobného materiálu líbily šaty.

  • Make-up a Hair styling - Petra Soukupová

Reklama

Načítám