Hlavní obsah

Klasická bílá košile. 15 stylových způsobů, jak ji nosit, s rolákem vespod i vestou přes

Foto: Jeremy Moeller , Gettyimages.com

Foto: Jeremy Moeller , Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se zeptáme, jestli vlastníte alespoň jednu klasickou bílou košili, s největší pravděpodobností přikývnete. Jste si ale jisté, že jste vyčerpaly všechny možnosti, jak ji využít? Inspirujte se sestavami, které nosí influencerky, a rozšiřte svůj módní repertoár, aniž byste utrácely.

Článek

Nakupování není jediný způsob, jak můžete rozšířit skladbu svých outfitů. Móda totiž není jen o tom, co máte v šatníku, ale především o tom, jak s tím umíte pracovat. Pokud košili jen obléknete na holé tělo, zapnete a přidáte džíny nebo kalhoty, nevyužíváte její potenciál naplno. Jak ji tedy pořádně zaměstnat?

Zmiňujeme bílou košili, která je naprostou módní klasikou, sáhnout ale samozřejmě můžete i po jiné variantě. Snadno se kombinuje také bledě modrá košile nebo ta s jemnými proužky, která umí outfit ozvláštnit.

Jak naložit s klasickou košilí? Inspirujte se

Košile se hodí téměř ke všemu, a tak vám nebudeme jmenovat parťáky, kteří se k ní dají přidat. Můžete s ní ale zkusit pracovat jinak. Využijte faktu, že je rozepínací, a zkuste ji zapnout jen z poloviny. Velmi dobře vypadá, když pod košili obléknete tenký rolák, vyměnit se ale dá i za klasické triko nebo ještě lépe body, které bude poslušně držet na svém místě.

Knoflíčky můžete také ignorovat úplně – košile se skvěle zhostí i role lehkého přehozu. Spousta módních kousků se dá obléknout také přes košili a nemusí to být přímo jen svetry. Pletené vestičky, oblekové vesty, korzety – to všechno můžete přes klasický kousek navrstvit. A do hry se dají zapojit i některé typy šatů. Konkrétní příklady si prohlédněte ve fotogalerii, a pokud vás některá módní sestava zaujme, nezapomeňte si ji uložit. Bude se vám hodit ve chvíli, kdy si budete mít chuť s oblečením pohrát.

Načítám