Hlavní obsah

Jak nosit péřové vesty? Opisujte od hvězd! JLo k nim přidává kapsáče, Hailey Bieber kožené kalhoty

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bundu, nebo stačí svetr? Pokud se nemůžete rozhodnout, v čem opustíte domov, pak je nejspíš ideální čas na variantu číslo tři. Vestu! Nejlépe vypadá v kombinaci s kalhotami, což potvrzují i hvězdy JLo, Hailey Bieber nebo Gigi Hadid. Baví vás jejich outfity? Poradíme vám, jak si poskládat podobné.

Článek

Rozdíly mezi ranními a odpoledními teplotami mohou být až deset stupňů, což způsobuje spoustu módních dilemat. Vyřešit vám je pomůže vatovaná nebo péřová vesta, která se stala přirozenou součástí našich šatníků. Vlastníte ji i vy? Inspirujte se outfity hvězd a zkuste ji zkombinovat jinak, než jste zvyklé. Pokud vestu ve skříni ještě nemáte, můžete se zamyslet nad tím, jestli byste ji přece jen neupotřebily a případně v jaké módní formě.

Vesty jsou přirozenou součástí volnočasových outfitů a častokrát doplňují legínyteplákové soupravy. Jak ale potvrzují následující hvězdy, sluší jim to i ve městech. Současnou módní jedničkou jsou vesty do pasu, které se skvěle hodí k aktuálnímu trendu širokých kalhot.

Emily Ratajkowski

Modelka Emily Ratajkowski drží krok s trendy a k jednoduché černé vestě, podložené svetrem, přidala široké džíny v módní šedé. Kombinaci doplnila svými oblíbenými slip-ony značky Vans a nezapomněla ani na stylové sluneční brýle a zlaté kruhové náušnice.

Hailey Bieber

Láká vás představa vesty ve výrazné barvě? Inspirujte se lookem Hailey Bieber, která ji přidává coby neotřelý prvek k jinak tmavému oblečení. Její volba padla na svítivě zelenou, nahradit ji ale můžete i jinou zářivou barvou. A ne, kabelku a boty ve stejném odstínu mít nemusíte.

Jennifer Lopez

JLo má pro péřové vesty slabost a k tomuto kousku se pravidelně vrací. Podobně jako k širokým kalhotám, které si s tímto svrškem perfektně rozumí. Nedávno se ukázala ve světlých kapsáčích a v podobných tónech držela i zbytek outfitu.

Helena Christensen

Trochu jinou módní cestou šla topmodelka Helena Christensen, která vestu přehodila přes dlouhý overal. Vybrala si ji v khaki odstínu, který jde skvěle dohromady s béžovými tóny. Ikona 90. let k outfitu přidala kotníkové boty, pasovat k němu ale budou i lehčí páry, jako jsou tenisky nebo mokasíny.

Gigi Hadid

Gigi Hadid vestu nepoužila jako druhou vrstvu, ale jako tu první. Jasně, nejde o praktický styling, ke kterému se uchýlíte v chladnějších dnech a potřebovat k němu budete slabší vestu, ale nakonec proč ne? Pokud se s vestou nebudete chtít koncem jara loučit, použijte ji podobně jako modelka místo topu, případně pod ni dejte jen body nebo tílko. Gigi k ní přidala široké kalhoty s puky a před odchodem z domu vklouzla do mokasínů.

Anketa

Která hvězda si s vestou poradila nejlépe?
Emily Ratajkowski
10,8 %
Hailey Bieber
6,7 %
Jennifer Lopez
55,3 %
Helena Christensen
20,8 %
Gigi Hadid
6,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 806 čtenářů.

Načítám