Hlavní obsah

Nestíháte vymýšlet sváteční outfity? Vyřešte to rychlým nákupem silonek s kamínky

Foto: Zara

Foto: Zara

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyři dny do Štědrého dne a vy stále marně přemýšlíte, v čem strávíte Vánoce? Máme pro vás tip, který vylepší váš sváteční (a klidně i silvestrovský a posilvestrovský) outfit. Třpytivé punčocháče! Skočte do nejbližšího obchodu a pořiďte si doplněk, který pozvedne každé šaty nebo sukni.

Článek

Jednodušší návod na sváteční look už vám nemáme šanci poradit. Pokud jste v předvánočním shonu nenašly prostor na vymýšlení a už vůbec nakoupení vhodného outfitu, zajděte si pro drobnost, která bude skvělým módním upgradem pro kousky, které už v šatníku máte. Není jí nic menšího než (ne)obyčejné punčocháče.

Punčochy jako ideální sváteční doplněk

Nenechte se vyděsit představou celotřpytivých silonek – letošní punčocháče zdobí jen pár kamínků nebo perliček. In je zdobení rozmístěné na síťovaném základu, pořídit si ale můžete i variantu klasických transparentních punčoch. Naším favoritem jsou průsvitné černé punčocháče s efektem síťovaných nadkolenek, které na svém Instagramu předvedla i modelka Renata Langmannová.

Kam pro ně?

Do popisku fotky Miss roku 2006 uvedla, že jde o tip, jak udělat z nudného outfitu naprostou bombu, a nám nezbývá než přikývnout. Třpytivé punčocháče si můžete navléknout k v podstatě jakýmkoli šatům (nejlépe samozřejmě vyniknou v doprovodu jednodušších modelů) nebo sukním. Obout k nim můžete lodičky, baví nás ale i kombinace s kozačkami, do kterých se pustila modelka.

Přesvědčili jsme vás k jejich nákupu? Abyste nemusely bloumat po obchodech a hledat, kde je mají, projděte si naše módní tipy a vyrazte na jistotu. V případě, že punčocháče nepotřebujete přímo na čtyřiadvacátého, můžete je objednat také online. Před oslavou Nového roku budete rády, že je máte.

Anketa

Líbí se vám trend zdobených punčoch?
Ano
91,8 %
Ne
8,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 631 čtenářů.

Načítám