Hlavní obsah

Nejhezčí roláky podzimu. Zapomeňte na výstřihy, i svršky ke krku umí být zatraceně sexy

Foto: Lindex

Foto: Lindex

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší přítel podzimního šatníku? Rolák! A rozhodně nepatří jen do outdoorové výbavy na hory, ale pevné místo má i outfitech do práce nebo do divadla. Právě teď frčí zajímavé roláky s výraznými vzory. Jak se nosí a s čím je kombinovat?

Článek

Před lety nosili roláky především muži a tento kus býval často spjatý s uměleckým a intelektuálním prostředím. A možná právě proto si ho oblíbil také Steve Jobs, který měl roláků plné skříně – ovšem pouze v černé barvě. Když se z roláků stala součást dámského šatníku, rozhodně nemohlo zůstat jen u jediného odstínu. Dnes tak můžete vybírat nejen z nejrůznějších barev, ale také vzorů, které stylově doplní podzimní i zimní outfity.

Pod šaty i pod sako

Tenký vzorovaný rolák můžete obléct pod bílou košili v kombinaci s džínami, ale i pod saténové šaty na ramínka. Trendy variantu vytvoříte také třeba z květovaného roláku a růžového saka. Přitom vždy myslete na to, že pokud chcete podtrhnout siluetu, upnutý rolák zastrčte dovnitř spodního dílu – ať už se jedná o kalhoty, anebo o sukni. Nejmódnější kombinaci tvoří rolák s plisovanou sukní, které jsou nyní hodně v kurzu.

Varianta s kalhotami

Máte v oblibě kožené či koženkové kalhoty a sukně? Pak je pestrý rolák určitě příjemně oživí. Jen byste měly počítat s tím, že kožené kalhoty se v současné době nosí ve volnějších střizích, ty úzké ve stylu Sandy z Pomády už jsou dávno out. Pokud ovšem máte i přesto raději úzké nohavice, zvolte k nim vzorovaný rolák ve volnějším stylu nebo kombinaci delší bílé košile a kratšího svetru. Jak tedy nosit vzorovaný rolák? Inspirujte se!

Pod šaty na ramínka

Foto: Archiv firmy

Zleva: Lindex, 499 KčFoto: Archiv firmy

S barevným sakem

Foto: Archiv firmy

Zleva: Colourful Rebel, 1 550 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firmy

S koženými kalhotami

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 599 Kč. Soaked in Luxury, 927 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

Zvířecí vzory

Foto: Archiv firem

Zleva: Guess, 2 099 Kč, prodává Answear. H&M, 299 KčFoto: Archiv firem

Drobné květy

Foto: Archiv firem

Zleva: Lindex, 499 Kč. S.Oliver, 699 KčFoto: Archiv firem

Barevná kohoutí stopa

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 1 299 Kč. Only, 999 Kč, prodává About YoutFoto: Archiv firem

Černobílý vzor

Foto: Archiv firem

Zleva: Answear Lab, 899 Kč. Top Secret, 749 Kč, prodává BezvasportFoto: Archiv firem

Z recyklované směsi

Foto: Archiv firem

Zleva: Marks & Spencer, 1 099 Kč. Vero Moda, 599 Kč, prodává ZootFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám