Hlavní obsah

Sluší jim růžová, nebo je to už moc? Takhle ji vynesli Brad Pitt, Helen Mirren a další

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože barvou roku měl být modrý odstín s fialově červeným podtónem s názvem Very Peri, zejména celebrity se letos přiklonily spíše k růžové a oblékání ve stylu panenky Barbie.

Článek

Panenka Barbie, a hlavně růžové oblečení je opět velmi trendy i mezi dospěláky. Přispělo k tomu nejen právě probíhající natáčení amerického filmu Barbie, který by měl jít do kin příští rok, ale také nová, sytě růžová kolekce značky Valentino. Mnohé slavné dámy se tak předvedly v modelech hodných oblíbené dětské hračky.

Anne Hathaway (39)

Přestože americká herečka měří poměrně průměrných 173 centimetrů, na přehlídce Valentino pro podzimu a zimu 2022/2023 to vypadalo, že její nohy snad nikde nekončí. Bylo to nejen zásluhou třpytivých minišatů, ale také bot na závratně vysokých podpatcích. Herečka se celá sladila do růžové, což není zrovna barva, ve které bychom ji pravidelně vídali. Její model pocházel jak jinak než z dílny Valentino. Vzít si na jeho přehlídku jinou značku by asi nebylo moc uctivé.

Foto: Profimedia.cz

Herečka působila tak trochu jako na chůdách a při chůzi se musela hodně kontrolovatFoto: Profimedia.cz

Kim Kardashian (41)

Podnikatelka a influencerka nedávno oznámila rozchod s komikem Petem Davidsonem (28). Všechny překvapili, protože vypadali spokojeně a zamilovaně. Na zlepšení nálady by mohla Kim ze šatníku vytáhnout podobný model, v němž ji fotografové zachytili letos v květnu. Outfit sestávající z krátké mikiny a legín byl od značky Balenciaga, které je tváří. Barbie dojem ještě podtrhly dlouhé platinové vlasy.

Foto: Profimedia.cz

Kdyby si Margot Robbie (viz níže) svou roli ve filmu Barbie rozmyslela, Kim může hned zaskočitFoto: Profimedia.cz

Brad Pitt (58)

Že je růžová jen pro ženy? Všechny, kdo si to myslí, vyvedl z omylu Brad Pitt. Na premiéru snímku Bullet Train, který je momentálně v kinech, zvolil růžový oblek. Komplet v barvě žvýkačky ale není všechno. Nedávno setřel hranice mezi mužskou a ženskou módou i tím, že si na společenskou událost oblékl sukni. Tleskáme za odvahu.

Foto: Profimedia.cz

Americký herec se nebojí růžové ani sukníFoto: Profimedia.cz

Heidi Klum (49)

Slavné blondýnky se většinou růžové nebrání, protože moc dobře vědí, že jim sluší. Výjimkou není ani německá modelka Heidi Klum, která fotografům zapózovala v elegantním modelu, v rámci něhož zkombinovala dva odstíny růžové. K pastelovému obleku s tříčtvrtečním rukávem si vzala výraznou ikonickou kabelku ze pštrosí kůže, takzvanou birkinku, od značky Hermès.

Foto: Profimedia.cz

Modelka má vytříbený vkus a snad nikdy nesáhne vedleFoto: Profimedia.cz

Margot Robbie (32)

V příštím roce by měl mít premiéru hraný snímek o panence Barbie, kterou vyhnali z Barbielandu, protože není dost krásná. V hlavních rolích uvidíme Ryana Goslinga (41) a Margot Robbie a natáčení je v plném proudu. Na veřejnosti se během léta objevily první snímky. A o růžovou samozřejmě nebude nouze. Herečka se na place procházela například v kovbojsky laděném kompletu se zvonovými kalhotami.

Foto: Profimedia.cz

Ken musí k Barbie ladit, a tak se na Ryanovi Goslingovi kostymérky vyřádilyFoto: Profimedia.cz

Helen Mirren (77)

Už víme, že růžová není omezená pohlavím. A věkem? To už vůbec ne! Na udílení filmových a televizních cen SAG vypadala britská herečka jako velmi elegantní cukrová vata a zastínila i mnohé mladší kolegyně. Cenu za celoživotní dílo si přebrala ve sladkých princeznovských šatech áčkového střihu značky Dolce & Gabbana, které ozvláštňovaly květinové aplikace. Doplnila je růžovým psaníčkem, čelenkou ve stejné barvě a sladěný měla i lak na nehty.

Foto: Profimedia.cz

Růžové šaty herečku omladily o několik letFoto: Profimedia.cz

Módní inspirace. Zahalte se do jedné jediné barvy. Jak na to, abyste nevypadaly nudně?

Reklama

Načítám