Hlavní obsah

Veronika Žilková má nové vlasy. Kdo další výrazně změnil vizáž?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příchod jara rovná se nové vlasy? Často to tak bývá, navíc s nástupem teplejšího počasí mají mnohé ženy tendenci kštici prosvětlovat. To potvrzuje i proměna herečky Charlize Theron, ovšem třeba Miley Cyrus se naopak rozhodla pro tmavou. Mrkněte na nejnovější VIP proměny!

Článek

Pojďme rovnou k věci: a tou jsou aktuální vlasové proměny slavných žen. Jednou z nich je herečka Charlize Theron, která u jedné barvy nikdy nevydrží moc dlouho a jde z extrému do extrému. Na podzim a v zimě ještě oslňovala černým mikádem s ofinou, ale nyní ho přebarvila na blond. Je s podivem, že to její vlasy všechno zvládnou! Takové odbarvování je velký zásah – a je přitom potřeba strávit několik hodin v křesle pod rukama zkušeného kadeřníka. Jak se správně starat o odbarvené vlasy?

Blond a prodloužené

Novým účesem se pochlubila také Veronika Žilková – ta si nechala vlasy prodloužit. Osvěžení se dočkala i její barva, ale tady se žádná větší změna nekonala: zůstala věrná blond, která je jejím poznávacím znamením. Mnoho fanynek hodnotí hereččinu proměnu jako povedenou – prý ji omladila o 10 let. Ovšem objevily se i názory, že se takhle dlouhé vlasy pro ni už nehodí. Na jaké straně jste vy? My na té, kde výběr účesu věku nepodléhá.

Ničí prodlužování vlasy?

Pod příspěvkem Veroniky Žilkové se také rozhořela debata, zda prodlužování vlasů ovlivňuje negativně jejich kvalitu a postupně padají. Na to se nedá jednoznačně odpovědět, ale kdyby to opravdu platilo, polovina Hollywoodu by byla plešatá. Vždyť prodlužování a příčesky miluje třeba Jennifer Lopez, zahušťováním se netají ani Hailey Bieber… Ale třeba Hanka Mašlíková si prodloužením vlasy zničila.

Technik zahušťování vlasů je několik a jejich výsledky už dnes dokážou vypadat velmi přirozeně. Nicméně pro některý typ kštice to opravdu může být velká zátěž, a proto je vždy důležité nechat odborníka zhodnotit každý konkrétní případ.

Mikádo stále vede

Ale nejen prodlužování a zahušťování hýbou světem vlasových trendů – svou práci stále odvedou i staré dobré nůžky a barvy. Velkou proměnou prošla v březnu například herečka Patricie Pagáčová, která se pro mikádo snad narodila. Do té doby nosila vlasy ve středních délkách – ani dlouhé, ani krátké – a je třeba uznat, že rovně střižené vlasy v úrovni brady jí neskutečně lichotí.

Na nedávné premiéře akčního filmu Shazam! Hněv bohů zase Leighton Meester, představitelka Blair ze seriálu Super drbna, překvapila mikroofinou. A pozadu nezůstává ani Francouzka Camille Razat, hvězda Emily in Paris, ta se připojila k ohnivému trendu a z blondýnky je zrzka.

Na další proměny slavných žen se podívejte do fotogalerie:

Reklama

Související témata:
Camille Razat
Leighton Meester

Načítám