Hlavní obsah

Charlize Theron a další hvězdy, které se změn účesu nebojí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Některé známé ženy nezměnily účes desítky let, jsou konzervativní a vědí, co jim sluší. Možná mají strach, že by přišly o role a fanoušky? A pak jsou tu ty, které se toho nebojí a mění barvu i střih. Někdy je to pecka, jindy trochu úlet. Ale nás to velmi baví. A co vás?

Článek

Když se na akci objeví Blake Lively (32) nebo Catherine Zeta-Jones (50), můžete se rovnou dívat na šaty, protože u účesu k větší změně pravděpodobně nedošlo. Když však na červený koberec vkráčí Scarlett Johansson (34) nebo Emilia Clarke (33), nikdy předem nevíte, co můžete čekat. Tyhle dámy se rozhodně nebojí, experimentují s barvou i střihem a baví tím sebe i fanoušky. Někdy se pro změnu rozhodnou kvůli roli, jindy jen tak pro radost.

V poslední době šokovala novým účesem herečka Charlize Theron a stala se tak nekorunovanou královnou dramatických proměn pro letošní rok. Které další známé krásky nikdy nebudou, (nejen) co se týče vlasů, nudit?

Charlize Theron (44)

Roky patřila jihoafrická herečka mezi dlouhovlasé blondýnky. Poslední dobou si však užívá nejrůznějších proměn a překvapuje – někdy mile, jindy je veřejnost v rozpacích. Nejdříve blond lokny razantně zkrátila a v posledním filmu Srážka s láskou (2019) má kratší světlé mikádo. Na letošních Oscarech se objevila jako hnědovláska, měla uhlazený, krátký a velmi šik sestřih. A je to pár týdnů, co má vlasy jako z 90. let: nosí ofinu a blond melír. V nejpřísnější verzi tohoto účesu ji uvidíme v devátém pokračování filmu Rychle a zběsile, kde opět hraje roli Cipher. Není to úplně ono, ale celkový dojem zachraňuje krásný jemný obličej. Stačí, aby si herečka trochu „hrábla“ do vlasů, a je z toho rozverná punk verze.

Foto: Profimedia.cz

U nejnovějšího účesu se hovoří o inspiraci modelkou Lindou Evangelista (54). Ovšem Charlize Theron se supermodelce podobá v obou letošních účesech: vlevo na dubnové premiéře snímku Srážka s láskou, vpravo na říjnové premiéře animovaného filmu Addamsova rodinaFoto: Profimedia.cz

Anna Geislerová (43)

Populární herečka, módní ikona a návrhářka je od přírody zrzka a nejčastěji nosí delší mikádo s patkou. Ale je to i rebelka a nebojí se experimentovat. Před deseti lety se nechala ostříhat úplně nakrátko a vlasy měla platinově blond. A blond je i nyní, jen si nechala svoji délku. Proč? Protože právě hraje Olgu Havlovou (film má pracovní název Havel) a to by s její přírodní barvou nešlo. Stejně jako umí herečka zahrát jakýkoli charakter, sluší jí i všechny její účesy. Čím asi překvapí příště?

Foto: Profimedia.cz

Anně Geislerové by slušelo snad i tmavé afro: vlevo vloni v červnu na party v Karlových Varech, vpravo letos v říjnu na premiéře filmu AmnestieFoto: Profimedia.cz

Tamara Klusová (31)

Žena mnoha tváří se do povědomí veřejnosti dostala vztahem s populárním zpěvákem Tomášem Klusem (33). V roce 2013 se vzali a mají tři děti, dnes je mladá matka autorkou knihy a influencerkou, která svého vlivu využívá k informování o výchově nebo ekologii. Nás zaujaly proměny jejího vzhledu. Sluší jí to čím dál víc: do výrazného zkracování se nepouští, zato ráda střídá barvy. Tmavý účes s ofinou, který měla letos v červnu, jí vyloženě seděl.

Foto: Profimedia.cz

Jako blondýnka působila Tamara Klusová křehce (listopad 2018), jako tmavovláska s ofinou velmi žensky (červen 2019)Foto: Profimedia.cz

Michelle Williams (39)

Proslavil ji seriál Dawsonův svět (1998–2003), kde hrála Jen, „zkaženou“ holku s andělským vzhledem. Měla delší blond vlasy a líbezný obličej. Ten má herečka známá z filmů Zkrocená hora (2005) nebo Největší showman (2017) stále, ale loken se vzdala, poslední roky zkracuje a zkracuje a neuvěřitelně jí to sluší. Ukazuje, jak variabilní může krátký sestřih být: jednou má ofinku, podruhé volnou patku přes oko, přitom si hraje s odstíny blond. Někdy zvolí výrazné líčení očí, jindy zvýrazní plné rty.

Foto: Profimedia.cz

Některé herečky se krátkých vlasů bojí, aby je nepřipravily o role, ovšem Michelle Williams s tím problém nemá (vlevo v únoru 2015, vpravo v lednu 2018)Foto: Profimedia.cz

Rowan Blanchard (18)

Je vám mladá herečka povědomá a pohled na ni vám evokuje vůni ranní kávy? Není divu, hraje jednu z hlavních hrdinek seriálu pro děti Riley ve velkém světě (2014–2017) a vaši potomci ho asi ráno před odchodem do školy sledují. V seriálu se brunetka pyšní dlouhou hřívou, tu ale shodila a nyní nosí krátký účes. Když se nedávno objevila ve společnosti, byla jako krátkovláska v sexy šatech a výrazném make-upu k nepoznání: osmnáctiletá herečka vypadala jako rozená femme fatale a ne školačka Riley.

Foto: Profimedia.cz

V televizním seriálu měla Rowan Blanchard vlasy dlouhé, ale už dávno není malá holka a se vzhledem si vyhraje (vlevo vloni v únoru na premiéře fantasy V pasti času, vpravo letos v říjnu na akci Tiffany)Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám