Hlavní obsah

Lucie (32) zhubla skoro 30 kilogramů úpravou životosprávy: impuls ke změně přišel po smutné události

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen hubnutí, ale celková změna! To vám ve videu ukáže čtenářka Lucie: podařilo se jí proměnit postavu k nepoznání. Nyní je lehčí o 27 kilogramů a šlo to dolů i bez velkého omezování. Neodepře si ani zmrzlinu!

Článek

Čtenářka Lucie (32) dokázala extrémně proměnit svoji postavu i životní styl. Začala hubnout, poté podruhé otěhotněla, něco nabrala zpět, ale nakonec se jí podařilo celkově snížit váhu o 27 kilogramů.

Nejdřív zkoušela všelijaké diety, které se míjely účinkem. Pomohlo jí, až když si nastavila denní příjem energie tak, aby byla v kalorickém deficitu.

Na natáčení si Lucie vyzkoušela tři různé outfity a styly. Je drobná, tudíž jsme využívali síly podpatků, především vyšších pantoflů a jemných sandálků. Vyzkoušela si letní maxišaty se širokým páskem, dále elegantní kostýmek a pak volnočasovou variantu – svetrové triko a barevné kraťasy. Podívejte se na video, kde najdete i Lucčiny fotografie předtím, než se rozhodla s nadbytečnými kily zatočit!

Děkujeme značkám H, Jenny Fairy (CCC), Reserved a Lindex za půjčení oblečení na natáčení. Děkujeme také Prostoru 39, Řehořova 33/39, Praha 3 za poskytnutí prostoru k natáčení. 

Povedlo se vám také změnit životní styl a chtěly byste inspirovat další ženy? Neváhejte nám napsat na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Budeme se těšit!

Reklama

Související témata:

Načítám