Hlavní obsah

Fantastická proměna: Naďa (29) zhubla čtyřicet kilo a je z ní nový člověk

 

Reklama

Čtenářku Naďu byste po její proměně jen těžko poznali. Po neúspěšném zkoušení spousty diet se jí konečně podařilo s velkou nadváhou zatočit. Nejenže shodila čtyřicet kilo, ale také díky tomu omládla hned o několik let.

Článek

Změna toho, jakým způsobem jíte, může odstartovat hubnutí, přestože občas „zhřešíte“. Naďa (29) je nejen naše čtenářka, ale také kolegyně. Potkáváme se u nás v Seznamu už pár let, během několika posledních měsíců se ale změnila k nepoznání: shodila totiž 40 kilogramů! Jak se jí to podařilo?

Víc jíst a hubnout s pomocí dlaně

I když už vyzkoušela nespočet diet a pohybu má kvůli své práci uklízečky dost, nic nefungovalo a nedařilo se jí shodit nadbytečná kila, která jí zůstala po dvou těhotenstvích.

Pak ale pod dohledem nutriční specialistky kompletně změnila styl stravování a úbytek na váze se objevil, až když začala jíst víckrát za den. Dříve si dávala jedno velké jídlo denně, nyní si ho rozdělila na několik dávek a jednotlivé porce si odměřovala pomocí dlaně. Zásadní bylo, aby si uvědomila, kdy má hlad a kdy pouze chuť.

Nemusela vynechávat žádnou potravinu kromě alkoholu, ale když už viděla, že jdou kila dolů, sama od sebe se snažila vyhledávat zdravější alternativy.

Dnes je Naďa se svou váhou spokojená a cítí se lépe jak fyzicky, tak i psychicky. Získala víc energie, postupně zařazuje i cvičení a běh a omládla o několik let. Podívejte se na její skvělou proměnu ve videu!

Děkujeme značkám H, Mohito, Levi’s a F za půjčení oblečení a doplňků na natáčení.

Reklama

Související témata:

Načítám