Článek
Postup
01.
Mascarpone vyšlehejte s cukrem, opatrně vmíchejte ušlehanou smetanu a rozdělte do misek nebo talířků.
02.
Ozdobte plátky jahod, snítkou máty a jednoduchý dezert máte na světě!
Jakou rychlovku předkládáte návštěvám vy?

Foto: Eva Malúšová
Super rychlý dezert, který udělá na návštěvu dojem? Představujeme vám mascarpone s jahodami!
Mascarpone vyšlehejte s cukrem, opatrně vmíchejte ušlehanou smetanu a rozdělte do misek nebo talířků.
Ozdobte plátky jahod, snítkou máty a jednoduchý dezert máte na světě!
Jakou rychlovku předkládáte návštěvám vy?
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 1 577 kJ |
| Bílkoviny | 2,28 g |
| Tuky | 29,28 g |
| Sacharidy | 26,17 g |
| Sůl | 0,07 g |
| SAFA | 19,07 g |
| Vláknina | 2,13 g |
| Cukry | 21,44 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama