Hlavní obsah

Módní prvek pro odvážné? I to jsou třásně!

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou symbolem letní festivalové módy, ale ani v zimě je návrháři ze svých kolekcí nevyškrtli. Pokud hledáte oblečení, které vás bude především bavit, vsaďte na kousky s efektními třásněmi. Ať už sáhnete po bundě, svetru či kabelce, nemůžete udělat chybu.

Článek

Myslíte si, že dlouhé cancourky visí v aktuálních zimních trendech pouze z pletených šál? Pak jste na omylu. Pyšní se jimi i nejrůznější svršky a semišové sukně. Jestliže si nevíte rady, jak takové modely zakomponovat do vlastního šatníku, ukážeme vám, jak na to.

Na svetru 

Úplně obyčejnému svetru dokážou třásně vyčarovat extravagantní vzhled, který si snadno zamilujete. Celý komplet laďte do krémových odstínů. Jsou nejen trendy, ale ještě navíc v nich omládnete. Jestliže se vám monochromatický look úplně nepozdává, okořeňte ho barevnou šálou.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. šála Bershka, 149 Kč; 2. boty Pikolinos (prodává Baťa), 1199 Kč; 3. kalhoty Gina Tricot (prodává Zalando), 1200 Kč; 4. pásek Desigual, 1599 Kč; 5. svetr Lindex, 1299 Kč Foto: Archiv firem

Na bundě 

Svrchní košile jsou v současnosti trendem, který nelze přehlédnout ani v internetových obchodech, ani v ulicích velkoměsta. Ještě žádnou nemáte? Vyzkoušejte kostkovanou variantu lemovanou třásněmi. Kromě tílka pod ní oblečte třeba elegantní tričko.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. košilová bunda H&M, 1499 Kč; 2. tenisky Converse, 2090 Kč; 3. džíny Tally Weijl, 940 Kč; 4. sako Cellbes, 1399 Kč; 5. tričko s.Oliver, 539 KčFoto: Archiv firem

Na sukni 

Sukně westernového stylu není sice nic pro minimalistické povahy, ale když zbytek outfitu doplníte o jednoduché nadčasové kousky, nemusíte se bát, že na vás budou kolemjdoucí koukat jako na blázna. Kozačky volte ve stejném odstínu, díky tomu se vám opticky prodlouží nohy, a ani svršky by neměly hýřit křiklavými tóny.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát Stradivarius, 1299 Kč; 2. kozačky Mohito, 599 Kč; 3. svetr Gate, 209 Kč; 4. sukně Izia (prodává About You), 2049 Kč; 5. punčocháče Astratex, 69 Kč Foto: Archiv firem

Na kabelce 

Jestliže nedáte dopustit na černou a jiné barvy váš šatník prakticky nezná, nastal čas na změnu. Postupujte po malých krůčcích a začněte u doplňků. Tmavé modely vyměňte za světle hnědé a uvidíte, jak prokouknete. Hnědá a černá k sobě totiž dokonale pasují! Kabelku s třásněmi využijete i v létě třeba k šatičkám v boho stylu.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát Vero Moda (prodává Zoot), 1279 Kč; 2. pásek Tommy Hilfiger (prodává Bibloo), 1179 Kč; 3. šaty H&M, 899 Kč; 4. boty Reserved, 999 Kč; 5. kabelka Liu Jo (prodává Answear), 1999 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám