Hlavní obsah

Naostro: Proč muže tolik vzrušuje představa ženy dole bez?

Foto: Thinkstock

Má je, nebo nemá? Už jen ta nejistota je dost sexyFoto: Thinkstock

Reklama

Vyrazit s partnerem na večeři jen tak, bez spodních kalhotek? Vám to možná přijde jako nesmysl, mužům ale jako jedna z nejvíc rajcovních věcí. Proč? To si vážně myslí, že tak snáz k něčemu dojde?

Článek

Pokud není zrovna parno k zalknutí a nemáte na sobě dlouhé šaty či sukni, není moc rozumných důvodů, proč nechat spodní kalhotky doma. Jenže pánové jsou z představy, že jejich protějšek je naostro, doslova šílení. Jen se svého drahého zeptejte, co s ním dělá slavná scéna ze Základního instinktu, kde je Sharon Stone také dole bez. Nejspíš vám neřekne, že nic, nebo že mu to nijak zvlášť sexy nepřipadá.

Co je na tom ale tak vzrušujícího? Mají snad pánové pocit, že absence kalhotek jim zaručí, že se někde v podloubí neudržíte a dojde k sexu? Zeptali jsme se jich!

Naděje umírá poslední

Většina mužů sice přiznává, že samozřejmě vědí, že chybějící kalhotky nejsou zárukou rychlého a nespoutaného sexu na záchodcích v restauraci, někdy mezi hlavním chodem a dezertem. Zároveň ale tvrdí, že naděje je tu vždy.

„Proč do toho tahat logiku? Proč si trochu nezadoufat, nechat se navnadit tou představou. A i když k tomu nejspíš fakt nedojde hned a na nějakém zakázaném místě, jakmile dorazíte domů, můžete na to vlítnout,“ směje se čtyřiatřicetiletý Jirka.

Foto: Thinkstock

Žádné kalhotky a k tomu krátká sukně? Tak to je sázka na jistotuFoto: Thinkstock

Hříšné hry

Podle šestatřicetiletého Pavla pak nemusí jít hned o sex, ale když je žena bez kalhotek a má trochu hravou náturu, může si se svým protějškem pěkně pohrát. „Když vím, že je holka dole bez, stačí, když se na mě u večeře třeba jen trochu pousměje a už to se mnou šije. Kdykoli si dává nohu přes nohu, jsem u vytržení. A nedej bože, když jí třeba něco spadne na zem a musí se pro to ohnout,“ popisuje Pavel.

Vzývání přírody

Vybavíte si slavnou scénu, kdy Marilyn Monroe stojí v bílých šatech nad větrákem a její sukně se svůdně zvedá? Představte si, kdyby neměla spodní kalhotky! „A přesně o tom sním. Že si takhle vykračuju se sexy slečnou, zafouká vítr nebo větrák, prostě cokoli, co jí zvedne šaty. A já jen na pár vteřin zahlédnu to, co bych neměl,“ líčí třicetiletý Ivan.

Foto: Thinkstock

Myslíte, že by pánové byli schopni klidného rozhovoru, kdyby věděli, že jejich partnerka nechala kalhotky doma?Foto: Thinkstock

Podobně, i když o něco méně romanticky uvažuje i devětadvacetiletý Radek. „Stát se přece může cokoli. Slečně se zlomí podpatek, zakopne nebo uklouzne po banánové slupce. A já budu za šlechetného hrdinu, který jí rychle zakryje klín,“ říká Radek.

Zkouška důvěry

Pro jednatřicetiletého Filipa je ale situace, kdy si s ním jeho přítelkyně vyrazí bez kalhotek, jakousi zkouškou jejich vztahu. „Je to tak intimní, znamená to, že se přede mnou nestydí, věří mi a je to taky příslib, že je v sexu hravá a nebojí se. A to je hodně sexy,“ vysvětluje Filip.

Faktem je, že pánové mají tak trochu pocit, že je žena „bez“ tak trochu v jejich moci. A to je vzrušuje. „Já nevím, přijde mi, že žena bez kalhotek je tak nějak zranitelnější, jakoby se mi odevzdává, a to se mi líbí. A asi neznám chlapa, kterému by to nepřišlo sexy,“ upřesňuje pětatřicetiletý Honza.

Tak co? Vyrazily jste s partnerem někdy bez kalhotek?

Reklama

Načítám