Hlavní obsah

Nejočekávanější miminka roku. Z koho bude nová máma?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

S nastávajícími maminkami se opět roztrhl pytel a těhotenským bříškem se momentálně chlubí i nejedna celebrita. Kdo ze slavných přivítá dalšího člena rodiny?

Článek

Asi nikomu neuniklo ostře sledované těhotenství vévodkyně Meghan. Ale věděly jste, kdo se o narození miminka dozví jako první? Královský protokol myslí totiž opravdu na všechno. V jiném stavu je i komička Amy Schumer, která má s Meghan opravdu hodně společného. A jaká celebrita svěřila porod raději náhradní matce?

Meghan, vévodkyně ze Sussexu (37)

I když si bývalá americká herečka vysloužila kvůli svému nedávnému extempore kritiku veřejnosti, stejně už se svět nemůže dočkat dalšího člena královské rodiny. Blížící se příchod budoucího potomka oslavila Meghan spolu s kamarádkami v newyorské pobočce hotelu The Mark, kam z Anglie přiletěla soukromým letadlem. Výdaje na cestu vyšly vévodkyni ze Sussexu v přepočtu údajně na 5 750 000 českých korun. Kensingtonský palác však ujistil daňové poplatníky, že nákladný výlet rozhodně nefinancovali z vlastních kapes. Teď, když se jim ulevilo, mohou zase v sázkových kancelářích tipovat, zdali se v dubnu narodí malý raubíř, nebo roztomilá princezna. Více v článku Dítě Harryho a Meghan: Holka, nebo kluk a jaké bude jméno?

Foto: Profimedia.cz

První, kdo se dozví o narození děťátka, bude sama královna. Pokud by Meghan rodila v noci, musí však s oznámením počkat do osmé hodiny ranní, tehdy Alžběta vstává. A pravidla zdravého spánku je nutno dodržovat. Jenže, jak známe Meghan, ani bychom se nedivili, pokud by se nejdříve svěřila kamarádce Foto: Profimedia.cz

Nikol Moravcová (31)

Krásná blogerka a moderátorka tajila své těhotenství před světem celé čtyři měsíce, než na sociální síti vyvěsila fotku s bříškem. Loni 18. srpna řekla Nikol své „ano” muzikantovi Karolovi na střeše pražské Lucerny, a jak sama přiznává, miminko plánovali. Všechno vyšlo podle plánu, a nyní už se těší, až se jejich rodinka rozroste. Termín porodu mají zatím stanovený na prvního srpna, tak uvidíme, jestli bude děťátko dochvilné.

Foto: Profimedia.cz

Nikol se s manželem seznámila přes seznamovací mobilní aplikaci Foto: Profimedia.cz

Amy Schumer (37) 

Prvního potomka čeká i populární komediální herečka Amy Schumer. Požehnaný stav oznámila fanouškům prostřednictvím sociální sítě. Použila fotku, na které se drží princ Harry s těhotnou Meghan za ruce, ale jejich hlavy vyměnila za svůj a manželův obličej. Ale s vévodkyní ze Sussexu toho má společného ještě mnohem víc. Obě jsou ve svých sedmatřiceti letech prvorodičky, pohlaví miminka si nechávají jako překvapení a termín porodu mají naplánovaný v dubnu.

Foto: Profimedia.cz

Komička Amy Schumer, kterou jste mohli vidět například ve filmech „Jsem božská“ nebo „Dámská jízda“, čeká dítě s manželem, šéfkuchařem Chrisem Fischerem (39) Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashian (38) 

Kim Kardashian a Kanye West (41) se už nemohou dočkat čtvrtého potomka. Hvězda reality show však nenarozeného chlapečka pod srdcem nenosí. Stejně jako u roční dcery Chicago využili několikanásobní rodičové služeb náhradní matky. Po dvou porodech trápí Kim zdravotní komplikace a další těhotenství by představovalo zbytečná rizika.

Foto: Profimedia.cz

Náhradní matka by měla děťátko předat Kim nejpozději v květnuFoto: Profimedia.cz

Tereza Fajksová (29)

Rodit by měla každou chvílí (přesněji řečeno 8. 3.) i Miss Earth 2012, která je ve 38. týdnu těhotenství. Malinko ji ale zlobí poloha miminka, protože se nechce přetočit hlavičkou dolů. Tereza přesto stále doufá, že nebude muset absolvovat císařský řez, a my jí držíme palce, ať vše hladce proběhne.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Tereza Fajksová čeká holčičku a mezi slavnými nastávajícími maminkami bude zřejmě první, která se vytouženého potomka dočkáFoto: Profimedia.cz

Jasmina Alagič (29) 

Všem spekulacím, které se kolem těhotenství moderátorky s raperem Patrikem Vrbovským (42) alias Rytmusem vyrojily, učinila přítrž Jasmina přesně na Štědrý den. Právě na Vánoce definitivně potvrdila, že budou brzy novopečenými rodiči. Do jejich domácnosti však nedávno přibyl ještě jeden člen – fenka královského pudla Daphne, po kterém balkánská kráska dlouho toužila.

Foto: Profimedia.cz

Jasmina s Rytmusem čekají chlapečkaFoto: Profimedia.cz

Řadíte se i vy mezi nastávající maminky? 

Reklama

Načítám