Hlavní obsah

Neklape vám to v posteli? 6 důvodů, proč je špatný milenec

Foto: B-Media, Shutterstock.com

Foto: B-Media, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Může být báječný – ovšem jen mimo postel. Z jakého důvodu mu při milování nemůžete přijít na chuť? Pokud vás potkalo neštěstí ve formě špatného milence, stojí za tím jedna ze šesti zásadních věcí! Která z nich ohrožuje zrovna vaše vášnivé chvilky?

Článek

Vztahový expert Jordan Gray na svém blogu tvrdí, že během uplynulého desetiletí horečně studoval lidskou sexualitu, neboť ho zajímalo, jak se chová ideální sexuální partner. Díky tomu pak také zjistil, jak je to s těmi, kteří svoje milenky nikdy ke štěstí nepřivedou. Pokud se ptáte, proč zrovna vy v posteli nemáte někoho, kdo plní vaše nejtajnější sexuální přání, pak je pravděpodobně na vině jedna z těchto šesti věcí.

1. Neudrží pozornost a je duchem nepřítomen

Bez ohledu na to, jakou sexuální techniku daný muž používá, je nutné, aby reagoval na to, co potřebujete a vyžadujete. Milenec, který nevnímá, že vás stimulace prsou momentálně bolí, nebo že váš klín je ještě stále suchý, pohřbívá veškeré erotično. Možná, že ho právě něco trápí, a proto neudrží pozornost. Promluvte si o tom a popřípadě ho rozptylte tím, že pro změnu začnete pečovat vy o něj – aspoň dočasně. Nezlepší-li se to, čeká vás dlouhá cesta nápravy bez zaručeného výsledku.

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Důležité je být duchem přítomný...Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

2. Patří k povalečům

Vymlouvá se na těžkou manuální práci? Je líný udělat pár kroků navíc? Zastává názor, že žena by si měla „všechno oddřít“? Pak je tak trochu sobec, který by v ideálním případě měl začít u sebe. Mělo by být v jeho zájmu, aby se víc (účelně) hýbal, protože rutinní cvičení vyplavuje dopamin a endorfiny, které zvyšují sexuální touhu (díky produkci testosteronu) a předurčuje tělo k lepším výkonům (i těm mileneckým). Tak už víte, proč to v posteli s tímhle milencem není ono? Měl by hýbnout pozadím a udělat něco se svojí aktivitou!

3. Pořádně se nevyspal

Pokud se muž nevyspí, stoupne u něj hladina stresového hormonu kortizolu, který zabíjí libido. Takto „zasažený“ milenec na sex nemusí mít náladu, a hlavně, moc se nepředvede. Takže, co dělá ten váš po nocích? Že projíždí mobil a je vystaven modrému světlu? Tak to se pak nedivte, že kanec nedělá tanec!

4. Jeho pánevní dno je oslabené

Oblasti, jako je předloktí, svaly pánevního dna, dolní části zad a břišní svaly jsou podle Jordana Graye během sexu významně využívány. To, že ženy by měly konkrétně svaly pánevního dna posilovat, je známé. U mužů to ale platí taky! I pánové potřebují mít tuto svalovou vrstvu aktivní a pružnou. Pokud tomu tak není, dochází k poruchám potence, inkontinenci a problémům s páteří. Dotyčného pak trápí bolesti zad a snížená stabilita těla, což je při sexu dost znát (například během některých sexuálních poloh, které vyžadujete).

5. Neví, co chce

Nejhorší je, když se člověk nevyzná sám v sobě. Pokud neví, co mu dělá a nedělá dobře, nemůže to sdělit ostatním a při sexu se nepohne z místa – a vy s ním. Jestli i ten váš předpokládá, že jste Sibyla, která všechno ví, aniž by byla informována, poučte ho, že takhle to mezi milenci nechodí. Ano, můžete se společně vydat na poznávací pouť a postupně odhalovat všechny erotogenní zóny, pozice a techniky, ale muž musí hlavně chtít! Jednostranná aktivita je pouze poloviční aktivita. Takže není divu, že ani tady sex nestojí za nic.

6. Nekomunikuje

Ještě stále si pokládáte otázku, proč váš milenec není tím nejlepším, co vás kdy potkalo? Zatím jste v seznamu nenašli tu pravou specifikaci? Je tu ještě jeden druh milence, který zabíjí veškerou vášeň. Muž, který své tělo a jeho reakce oproti předchozímu nešťastníkovi zná, ale je z nějakého důvodu skoupý na slovo. U něj se vyplatí průběžně se ptát na jeho přání i touhy. Jazyk se mu lépe rozváže i tak, že začnete mluvit jako první. A Jordan Gray radí požádat jej během sexu o krátkou zpětnou vazbu (méně než pět slov). Šance na nápravu? V tomhle případě poměrně vysoká!

A proč váš milenec není tím nejlepším? Co mu podle vás chybí, nebo naopak přebývá?

Načítám