Hlavní obsah

Není to jen přehoz přes plavky. Kimono noste i do práce!

Foto: Svitlana Sokolova, Shutterstock.com

Foto: Svitlana Sokolova, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zamaskuje problematické partie, dodá vám šmrnc a hodí se na pláž i do města. Řeč je o stylovém přehozu, který svým střihem připomíná župánek. Jak kimono nosit a čeho se vyvarovat, abyste se vyhnuly všem módním prohřeškům?

Článek

Do svého šatníku si ho může dovolit zařadit snad každá žena, tak není důvod, proč byste si novým kouskem nemohly udělat radost i vy. Pokud si stále nejste jisté, zdali dáte kimonu šanci, možná vás přesvědčí čtyři neodolatelné kombinace s plavkami, denimem i šortkami.

K vodě

Ať už se chystáte na dovolenou do zahraničí, nebo máte v plánu omrknout nejkrásnější přírodní koupaliště v českých krajích, v oranžovém outfitu zazáříte tak jako tak. Přes plavky jednoduše přehoďte vzorované kimono a všechny plážové nezbytnosti sbalte do proutěné tašky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. horní díl plavek Hunkemöller, 790 Kč, prodává Zalando; 2. spodní díl plavek Hunkemöller, 460 Kč, prodává Zalando; 3. kimono C&A, 638 Kč; 4. kabelka DeeZee, 660 Kč; 5. sluneční brýle Komono, 1590 Kč, prodává FreshlabelsFoto: Archiv firem

Do města 

Absolutním trendem jsou kimona v saténovém vzhledu, ke kterým výrobci často šijí i stejné kalhoty, aby byl váš look dokonalý. Komplet s motivem patchworku doplňte už jen o jednoduchý top, vklouzněte do pohodlných nazouváků a užijte si den v maximálním komfortu.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kalhoty Zara, 1299 Kč; 2. pantofle Massimo Dutti, 1895 Kč; 3. kimono Zara, 1999 Kč; 4. kabelka COS, 1510 Kč; 5. tílko H&M, 1299 KčFoto: Archiv firem

Na rande

Dlouhý květinový kabátek v modré barvě se skvěle hodí ke klasickým džínám, a pokud zvolíte kalhoty s vysokým pasem, sáhněte místo trička po moderním crop topu. Jestliže rády chodíte na vysokých podpatcích, vsaďte na otevřené sandálky s platformou. Lodičky si schovejte až na podzim.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. džíny Tally Weijl, 669 Kč; 2. sandálky Clara Barson, 499 Kč, prodává CCC; 3. kimono Mango, 1599 Kč; 4. kabelka Lindex, 599 Kč; 5. crop top Pull & Bear, 399 KčFoto: Archiv firem

Na procházku 

Každý rok se vrací na přehlídková mola a mezi prázdninovými trendy zkrátka nesmí chybět. Safari styl je založen na přírodních tónech béžové, bílé, hnědé i khaki, které milují i zastánkyně minimalismu. Řadíte se mezi ně? Pak zkombinujte světlé kimono se zelenými šortkami. Nezapoměňte ani na klobouk a originální provázkové sandály.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. top Gate, 88 Kč; 2. sandálky Nomadic State of Mind, 1590 Kč, prodává Nila; 3. kimono Pull & Bear, 699 Kč; 4. kraťasy Bodyflirt, 529 Kč, prodává Bonprix; 5. klobouk Shein, 186 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám