Hlavní obsah

Rozmarné léto. Celebrity sázejí na pastelové barvy vlasů

Foto: Profimedia.cz

Domácí barvení frčí: Sarah Michelle Gellar před a poFoto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tyrkysová, růžová nebo oranžová. V showbyznysu najdete hned několik slavných žen, které rády experimentují a užívají si léto ve veselých odstínech vlasů. Seberete odvahu i vy?

Článek

Nebojíte se výrazných změn a rády vyčníváte z davu? Inspirujte se trendem, který přilákal i leckteré celebrity. Neonové barvy jsou zpět a neunikly jim ani účesy! A jestli jsou neonky na vás moc, zkuste pastely. Podívejte se, jaké přelivy sluší odvážným módním ikonám. Troufnete si na ně?

Kristen Stewart (30)

Na vlasové experimenty této americké herečky si fanoušci už zvykli. Přesto čerstvá třicátnice zase všechny překvapila: vyzkoušela na vlastní kůži červenorůžový přeliv. Vlasy si obarvila asi pět centimetrů od kořínků a crazy účes, kdy vynikl tmavý odrost a horní část vlasů zůstala blond, je na světě!

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kristen Stewart umí své fanoušky překvapitFoto: Profimedia.cz

Dua Lipa (24)

Britská zpěvačka vsadila na pastelový odstín oranžové – i ona miluje změny účesů. Původně tmavovláska už experimentovala s blond a oranžová představovala další výzvu. Spodní část kštice zůstala záměrně tmavší, a výsledek tak příjemně ladí k výraznému obočí.

Foto: Profimedia.cz

Pastelový odstín zaujal také zpěvačku Duu Lipa. Oranžová? Proč ne!Foto: Profimedia.cz

Taylor Swift (30)

Blonďatá americká zpěvačka se rozhodla pro oblíbenou růžovofialovou a pastelovým odstínem si ozdobila konečky dlouhých vlasů. Vytvořila zajímavý namíchaný efekt dvou odstínů, který na delších blond pramenech výborně vynikne.

Foto: Profimedia.cz

Také zpěvačka Taylor Swift svou bloňďatou hřívu zpestřila pastelovými tónyFoto: Profimedia.cz

Hilary Duff (32) 

Ani americká herečka neodolala žhavému trendu. Vsadila na tyrkysovou, ve které připomíná mořskou pannu. Modrý vzhled si vytvořila v domácí karanténě a výsledek ihned zveřejnila na sociálních sítích. Výrazný odstín podtrhl její hustou hřívu a jde jí pěkně k pleti.

Foto: Profimedia.cz

Sázka na tyrkysovou. I v tomto případě to Hilary Duff slušíFoto: Profimedia.cz

Sarah Michelle Gellar (43) 

Americká herečka se na blond přebarvila dávno: kvůli roli Buffy ve známém seriálu. Nedávno světlé vlasy oživila růžovým nádechem, a to vlastnoručně v době karantény. A nutno uznat, že něžná růžová matce dvou dětí sluší.

Foto: Profimedia.cz

V jemné růžové vypadá Sarah Michelle Gellar hezky a přirozeněFoto: Profimedia.cz

Ruby Rose (34)

Australská herečka experimentuje rovnou s dvěma pastelovými barvami najednou. Jednu polovinu hlavy si obarvila tyrkysovou a druhou růžovou. Je odvážná, zvyklá často měnit image, získala roli první lesbické superhrdinky, a tak bez obav vsadila i na tento výrazný vlasový experiment.

Foto: Profimedia.cz

Rebelka, modelka, punkerka. Herečka Ruby Rose a její odvážná vlasová proměnaFoto: Profimedia.cz

Přelivů se nebojte

Uvažujete o podobné svěží změně, ale zároveň se obáváte poškození vlasů? Nebojte se! I výrazné odstíny lze střídat dle libosti. Díky vhodným produktům si jemné i syté pastelové tóny můžete vytvářet v klidu domova. Které přípravky vám prameny natónují? Některé budou po pár umytích pryč a získáte tak prostor pro další experimenty.

Foto: archiv firem

Zleva: Jednorázový sprej L’Oréal Colorista (levandulový odstín) vydrží jedno umytí, 163 Kč. Vlasový sprej Schwarzkopf Blonde (stříbrnomodrý odstín) zmizí po třech umytích, 125 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: Vymývací barva Wella Professionals (oranžový odstín) vydrží až 20 umytí, 182 Kč. Barevný pudr na vlasy Dermacol (zelený odstín) je určen pro jednorázové použití, 99 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: Semipermanentní pigment La Riché Directions (tyrkysový odstín) lze míchat s kondicionérem a barvu vlasů tak udržovat nebo vytvářet jemné pastelové tóny podle libosti, 146 Kč. Permanentní barva Garnier Color Sensation (pastelově růžový odstín), 99 KčFoto: archiv firem

Načítám