Hlavní obsah

Nejoblíbenější místa na sex. Kolik si můžete odškrtnout?

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Milovat se dá v podstatě kdekoli, ale některá místa jsou proti těm ostatním víc v kurzu. Už jste zažili sex ve sprše nebo na pračce? Skvělé, ale těch nejoblíbenějších lokalit je mnohem víc. Kterou další z tohoto seznamu si odškrtnete?

Článek

„Obecně platí, že v zimě se milenci oddávají hrátkám spíš v posteli, kdežto v létě tíhnou po dobrodružství a experimentech,“ popisuje britská sexpertka Tracey Cox na svém blogu s tím, že sestavila seznam nejoblíbenějších míst, která jsou populární po celý rok. Jen minimum z nich ovlivňuje počasí! (Kolik sexu je ve vztahu tak akorát?)

1. Postel

Součást každé ložnice prostě vyhrává. „Téměř ve všech průzkumech párů po celém světě postel drží prvenství, a to ze zřejmých důvodů. Je pohodlná a útulná. Navíc nahrává nahotě a soukromí,“ tvrdí Tracey Cox.

2. Pohovka

Z jisté mezinárodní ankety vyplynulo, že až 78 procent párů mívá sex na pohovce před televizí. Logicky vzato se není čemu divit. Víno, dobrý film, děti v pokojíčcích. Pohovka splňuje všechna kritéria horké noci!

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Spousta hrátek začíná na kanapi před televizíFoto: oneinchpunch, Shutterstock.com

3. Sprcha

Častou volbou je i sprcha, ve které se dá oddávat rychlovce i mazlení. Populárnější je však spíš u mužů, protože navzdory všem reklamám, voděodolná řasenka na oči nikdy není úplně voděodolná.

4. Auto

Podle odborného magazínu The Journal of Sex Research polovina milenců někdy vyzkouší sex v autě. Bez ohledu na to, co si o tom myslíte, auto symbolizuje adrenalin a zpestření. Hodně však záleží na velikosti plechového miláčka, což je i jedna z podmínek, jak si v něm užít sexu.

5. Pračka (nastavená na cyklus odstřeďování)

Posadit se na vrnící pračku? No ano! Tracey Cox avizuje, že právě tenhle nápad je dlouhodobě v kurzu hlavně u rodičů malých dětí, jejichž ložnice je okupována drobotinou. Koneckonců, nikomu nepřijde divné, když se u praní na 10 minut zdržíte…

Foto: Yuganov Konstantin, Shutterstock.com

Koupelna je dobrá zašívárna před dětmiFoto: Yuganov Konstantin, Shutterstock.com

6. Voda

Ať už je řeč o bazénu, vířivce nebo moři, každého aspoň jednou dvakrát za život napadne propadnout kouzlu vodních hrátek. „Bohužel, voda odplavuje přirozené vaginální sekrety, takže se klín stává živnou půdou pro bakterie,“ varuje Tracey Cox a dodává, že i horká vana často vede k podráždění, infekcím močových cest a kvasinkám.

7. Kuchyňská deska

Vaříte, dáte si u toho sklenku vína, přitom vás partner začne líbat na krku. Pracovní plochy v kuchyni jsou svědky těch nejžhavějších scén! Taky už jste se s nimi seznámili?

8. Letadlo

Ve filmech je sex v letadle populární, ale určitě to chce první třídu. V té ekonomické, kde sexy atmosféru narušují křičící děti a nedostatek místa pro cokoliv, často i pro nohy, je trochu těžké mít fajn zážitek.

9. Výtah

Adrenalin. Tak přesně takhle by se dal popsat pohlavní styk, který trvá jen malou chviličku. Co nevidět se totiž dveře výtahu otevřou! Že je to o nervy? Mnoho milenců časově limitované milování vyloženě vyhledává.

10. Zákoutí v domě

Okázalé akce, během kterých si nikdo nevšimne, že jste odešli, jsou podhoubím pro vášeň. Milenci si zalezou do šatny, nebo se zamknou na toaletě. No a proč ne?

11. Šatny obchodů

Velké řetězce upozorňují prodavače, aby si co nejrychleji všimli nadrženého páru. V menších obchodech je však stále možné prožít chlípný románek, nebo aspoň předehru, jenž se dá zakončit někde jinde. Tak hurá do toho!

Načítám