Hlavní obsah

Stimulace pahorku slasti. Co by měl umět každý muž?

Foto: Thinkstock

Chcete být hýčkaná tak, jak se vám to opravdu líbí? Poraďte partnerovi, co a jak!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K tomu, aby se z někoho stal obratný milenec, musí znát pár fíglů. Hlazení ženského klína a roztomilé, něžné hrátky vedoucí až k extázi, patří k jednomu z nich. Jak se dá stimulovat pahorek slasti?

Článek

Předsunutá hlídka ženských genitálií. Tak klitoris nazval Paul Joannides, odborník na sexuální výchovu americké mládeže. Jinak je to poštěváček čili jediný orgán v lidském těle, který má primární účel: působit svým majitelkám rozkoš. Prostor pro to je.

Co „s ním“?

Novější teorie vykreslují poštěváček jako větší útvar, který se svojí strukturou podobá kosti, přičemž obě větve se táhnou dolů mezi malými a velkými stydkými pysky. I když je považován za středobod ženských orgasmických reakcí, neznamená to, že pánové vědí, co s ním dělat. (Mimochodem, podle českého sexuologa Petra Weisse konkrétně čeští muži klitoridální dráždění podceňují.) Jak se poštěváček dá efektivně stimulovat – s vyloučením ústních technik?

Spisovatel a publicista PhDr. Václav Budinský pár tipů sesbíral do svojí knihy 365 způsobů milování. Znáte těchto pět způsobů laskání? Pokud ne, je nejvyšší čas na malý test!

Foto: Thinkstock

Každý muž se rád podívá, když mu předvedete, jak to myslíteFoto: Thinkstock

1. Hlazení prstem

Může být úžasné i nepříjemné. Proč? „Existují zde značné individuální rozdíly, kterým je třeba přizpůsobit způsob hlazení,“ apeluje Václav Budinský s tím, že vždy by měl být kladen důraz na tlak, místo, směr, rychlost a „vlhkost“ hlazení. Není nic horšího, než když to drhne! Hlazení by taky nemělo být podobné tomu, jako když vám někdo přejede rukou po zádech. Ne, ne a ne! Přejet po pahorku slasti se dá kmitavě. A co takhle prsty roztančit a trochu jimi zavibrovat? Efektní je i hlazení celého klínu přes stydkou kost. Zvyšuje to napětí.

2. Drnkání

Muž nemusí být tramp a folkař, aby věděl, jak se hraje na kytaru. Stejný pohyb (princip) se dá směle uplatnit i v posteli. „Muž si zafixuje ruku tím, že se opře palcem a prsteníčkem v okolí genitálií a nejšikovnějším prostředníčkem rozkmitá klitoris,“ krásně popisuje spisovatel tuto méně používanou techniku. Zpívat se u toho nemusí, ale trochu soustředění by neškodilo!

3. Kroužení

Základem pro techniku kroužení je pochopitelně nasliněný nebo jinak zvlhčený prst. Mění se velikost vykreslených písmenek O, tlak i rychlost, s jakou se „sluníčka“ na poštěváček nakreslí. Tato metoda stimulace je přímo jako stvořená pro nervově „nabitý“ klitoris, ale pokud se aplikuje kdekoli jinde na těle, nebude působit tak dynamicky.

4. Mnutí

Palec a prostředníček. To jsou dva hlavní aktéři při mnutí klitorisu. Ten, mezi nimi jako v kleštích, se dá něžně „masírovat“ a převalovat, což se může považovat za tvořivý přístup k „věci“.

Foto: Thinkstock

Sexuální souhra je znamením, že se nevidíte poprvéFoto: Thinkstock

5. Lokální zásah

Britská sexuoložka Tracey Cox kdysi pronesla, že jelikož je poštěváček hodně citlivý, může se žena během jeho stimulace svíjet. Bolestí, nikoli slastí. Pro tyto případy je tu záchrana. Lehké, skoro až melodické „ťukání“ a poklepávání bříškem prstu (či prstů) na velmi malém prostoru poštěváčku. Jenže o takovou metodu si většinou ženy musí říct!

Podle Václava Budinského platí, že pokud milenky samy o tuto stimulaci nepožádají a nevysvětlí podrobnosti, muž se k ní často sám nedopracuje. Takže, dámy, nenechte své milence bezcílně bloudit po záhybech svého klína a uplatněte svůj nárok na rozkoš! Jak? Tuto techniku předveďte jako první a nechte ho postup opakovat. Lepší způsob neexistuje!

Foto: Archiv firem

Rozpalte jeho touhu po vás smyslným prádlem!Foto: Archiv firem

Tak co, znáte všech 5 těchto stimulačních metod?

Reklama

Související témata:

Načítám