Hlavní obsah

Opravdová upírka: Nechala si zbrousit zuby a miluje krev

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už odmalička byla fascinována upíry. Jako teenagerka se snažila napodobovat zvyky, které jsou upírům připisovány, a před pár lety její obsese propukla naplno. Nechala si zbrousit špičáky a miluje vůni a chuť lidské krve. Julia Kumpulainen z Finska se cítí být skutečnou vampýrkou!

Článek

Někdo obdivuje Supermana, jiný miluje mořské panny a Finka Julia Kumpulainen (24) měla vždy slabost pro upíry. Líbili se jí už jako dítěti, ale skutečný zájem o ně pocítila v době dospívání. Začala si o nich studovat všechno možné a hlavně se snažila žít podle jejich návyků. Ještě tolik neřešila vzhled, ale spíš duchovní stránku upířího způsobu života. „Vždycky jsem byla tak trochu divné dítě. A když jsem poprvé uslyšela o upírech, okamžitě jsem věděla, že bych chtěla být jednou z nich. Nebo alespoň jako oni vypadat,“ vzpomíná mladá žena.

Miluje krev

Julia Kumpulainen je přesvědčená, že má podobné vlastnosti a schopnosti jako vampýři: „Nesnáším slunce, v podstatě se okamžitě spálím. Jsem nesmírně bledá a na slunci moje pleť jiskří podobně jako upírům z Twilight ságy. A také dokážu i na dálku rozeznat typicky kovou vůni lidské krve. A ano, lidská krev je podle mě velmi chutná.“

Rozhodně si ji prý ale nijak pravidelně nedopřává, nemá potřebu ani touhu kvůli ní sebe či někoho jiného zraňovat. „Když se třeba říznu nebo jinak drobně zraním, ráda krev saju. Ale proč bych pila vlastní krev? Už ji mám dávno v sobě, tak proč se tím namáhat,“ vysvětluje v britském magazínu Metro.

Foto: Profimedia.cz

Julia Kumpulainen si nechala zbrousit špičáky a je nadšenáFoto: Profimedia.cz

Náhražky vyměnila za skutečnost

Dlouhé roky se mladá Finka líčila jako upírka a používala i umělé upírské zuby, které se dají sehnat jako součást karnevalových kostýmů. Jenže ji z nich bolely zuby a nebylo to ono. Proto byla nesmírně šťastná, když našla dentistu, který jí špičáky zbrousil. Stálo ji to v přepočtu necelých třináct tisíc korun, ale stále není to ideální: s takto upravenými zuby se špatně jí a Julii často bolí čelist, proto se je snaží používat co nejméně. Ale rozhodně nelituje: „Miluji svůj vzhled, a dokonce mám v plánu si v budoucnu nechat zuby zabrousit ještě víc do špičky.“

Foto: Profimedia.cz

Obzvlášť starší generace prý Juliin vzhled odsuzujeFoto: Profimedia.cz

Komplikace v běžném životě

Julia Kumpulainen má čtyřletou dcerku Elli a tvrdí, že holčička její vzhled miluje. Líbí se jí prý výrazné zuby a nemá s tím, jak maminka vypadá, jediný problém. Ne vše je ale tak idylické. Upírka přiznává, že její posedlost jí v minulosti dost komplikovala randění a i se současným partnerem to někdy trochu „dře“. Julia totiž při erotických hrátkách miluje, když může partnera trochu kousat. Samozřejmě ne tak, aby ho zranila, přesto však zbroušené zuby v jejím protějšku nevzbuzují moc důvěry – bojí se, že by mu mohla v zápalu vášně ublížit.

A úplně růžový není ani běžný život: „Třeba v baru mě lidé pravidelně žádají, zda se se mnou mohou vyfotit nebo jestli je můžu kousnout. Obojí vždy odmítám.“ Největší problém je ale v komunikaci se staršími lidmi – ty Juliina image vyloženě odpuzuje.

Foto: Profimedia.cz

Juliina čtyřletá dcerka maminku miluje a její špičaté zuby jí vůbec nevadíFoto: Profimedia.cz

Juliino poselství

Kdyby žila finská upírka v ideálním světě, nikdy by se nesetkala se sluncem a žila by v noci, jak je pro vampýry typické. „Ale život se řídí tím, co chtějí lidé, takže musím normálně fungovat přes den. Jsem vlastně pořád na takové procházce, nežiju úplně tak, jak bych chtěla,“ stýská si.

Rozhodně však nechce propagovat upíry a netouží, aby se lidé začali chovat jako oni. „Mým poselstvím je to, aby se každý choval přirozeně a byl tím, čím se cítí být. A je jedno, jestli se cítí být upírem, nebo třeba jednorožcem,“ tvrdí Julia Kumpulainen.

Lidé jsou prostě různí a někteří touží být někým jiným. Třeba tenhle muž podstoupil 11 operací, aby vypadal jako Michael Jackson. Povedlo se?

Reklama

Související témata:

Načítám