Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Pivní pomazánka nemusí být jen z pivního sýru. Zkuste i jemnější smetanový!

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 200 g čerstvého sýra (Philadelphia, Lučina, Buko)
    7
  • 50 g másla
    7
  • 1 lžíce hořčice
    10
  • 50 ml piva
    1
  • 1 lžička worcesterské omáčky
    1
    6
  • 1 lžíce listové petržele
  • 1 špetka soli
  • 1 ks taveného smetanového sýra
    7
  • 1 špetka pepře
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Změklé máslo vyšlehejte s lučinou, taveným sýrem a hořčicí. Přidejte pivo, worcesterskou omáčku a nasekanou petrželku, osolte, opepřete a promíchejte.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie1 254,91 kJ
Bílkoviny8,34 g
Tuky28,1 g
Sacharidy4,55 g
Sůl1,68 g
SAFA16,97 g
Vláknina0,22 g
Cukry3,5 g

Načítám