Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Pivní pomazánka nemusí být jen z pivního sýru. Zkuste i jemnější smetanový!

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 200 g čerstvého sýra (Philadelphia, Lučina, Buko)
  • 50 g másla
  • 1 lžíce hořčice
  • 50 ml piva
  • 1 lžička worcesterské omáčky
  • 1 lžíce listové petržele
  • 1 špetka soli
  • 1 ks taveného smetanového sýra
  • 1 špetka pepře
Článek

Postup

01.

Změklé máslo vyšlehejte s lučinou, taveným sýrem a hořčicí. Přidejte pivo, worcesterskou omáčku a nasekanou petrželku, osolte, opepřete a promíchejte.

Reklama

Načítám