Hlavní obsah
Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Měli jste k obědu pečeného lososa, ale ještě vám ho dost zbylo? Ohřívaná ryba už není jako čerstvě upečená, to je jasné! Vyzkoušejte si proto k večeři udělat raději pomazánku z pečeného lososa. Je skvostná!

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 100 g lososa
    4
  • 200 g smetanového sýra
    7
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 1 lžíce kaparů
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka bílého mletého pepře
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Související témata:

Načítám