Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Ani rychlá večeře pro běžný den nemusí být fádní! Co takhle pomazánka z uzeného pstruha?

20 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 ks uzeného pstruha
  • 85 g sýrů Žervé s pepřem
  • 3 ks kyselých okurek
  • 1 ks šalotky
  • 1 lžička křenu
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 lžíce majonézy
  • 1/2 ks citronu
  • 2 lžíce čerstvé pažitky
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/4 lžičky pepře
Článek

Postup

Z ryby odstraňte kůži, páteř a co nejvíce kostiček, vidličkou rozdělte na menší kousky a vmíchejte žervé. Přidejte nadrobno nasekané okurky a šalotku, křen, hořčici, majonézu a citronovou šťávu. Podle chuti osolte a opepřete a namazané chleby ozdobte nastříhanou pažitku.

Pokud máte doma místo pstruha lososa, nevadí, i z toho připravíte báječnou pomazánku.

Související témata:

Načítám