Hlavní obsah

Potřebujete se v jezdeckých pozicích zdokonalovat?

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Pozici „na koníčka“ a veškeré její varianty muži zbožňují natolik, že vám tam nahoře projde úplně všechno. Jak ho dovést k šílenství a co se na tom mužům tak líbí?

Článek

„Partneři během jednoho milostného setkání obvykle vystřídají dvě až pět poloh, přičemž k těm nejoblíbenějším patří misionářská pozice a žena nahoře,“ říká britská sexuální guru Tracey Cox, podle které právě druhá jmenovaná možnost dělá některým ženám problémy.

„Setkávám se s klientkami, které si stěžují, že nejsou příliš sebevědomé. Popisují, že je polohy nahoře nesmírně baví, ale na druhou stranu si nejsou jisté, zda v nich vypadají dobře, nebo zda se správně pohybují,“ popisuje Tracey Cox na svém blogu s tím, že tyhle domněnky a pochybnosti nejsou vůbec na místě.

Když je žena na koni

Žena nahoře rovná se žena, která má moc. „Vy máte víc svobody než on, a navíc je to skvělá poloha pro vás oba. Obvykle si partner lehne na záda a žena si na něj obkročmo sedne, zasune si penis do pochvy, pokrčí nohy v kolenou a mírně se zakloní. A to v podstatě stačí,“ myslí si expertka, podle které je realita taková, že ten, kdo leží pod vámi, je za pohyby i výhled, který má před sebou, nesmírně vděčný. Nezapomeňte, že muži vnímají především vizuálně (6 způsobů, jak vzrušit muže).

Vzrušující pocit moci

„Ano, když jste nahoře, naskýtá se partnerovi pohled na vaše nahé tělo, ale prosím, přestaňte se bát. Nikdo se na vás nedívá proto, aby hledal chyby. Vy si třeba myslíte, že ňadra vypadají směšně, když se houpou sem a tam, ale pro muže je to sexy.

Pánové jsou navíc šťastní, že veškerá iniciativa je na jejich milenkách, proto si každého koníčka nesmírně užívají. Nemusí se starat o tempo ani o další věci, jež mají obvykle v režii.“ V téhle poloze jste to vy, kdo může experimentovat a zkoušet různé záklony, předklony a další varianty.

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Nahoře si můžete užít pocit naprosté nadvládyFoto: nd3000, Shutterstock.com

Jak na věc, když je žena nahoře

Prohýbejte se v zádech, zkoumejte, jak hluboko a v jakém úhlu do vás penis může proniknout. Toužíte-li po stimulaci klitorisu, trochu se nahněte dopředu a nadzdvihněte se. Dráždění bájného bodu G  zase zajistí menší záklon.

Zdokonalování ale není nutné, všechno je skvělé tak, jak to je, nicméně ve vlastním zájmu se vám mohou hodit menší změny. Otočte se k milenci zády, ať si zkusíte, jak stěny pochvy reagují na různé úhly, případně usaďte partnera na židli nebo do křesla a uvelebte se mu na klíně. Na vyvrcholení (svoje i to jeho) dlouho čekat nebudete.

Do „koníčka“ se ale nenuťte

„Přimějte ho, aby vás chytil za pas a pomáhal vám s jízdou nahoru a dolů. A celé si to užijte,“ doporučuje Tracey Cox.

A co když vám jezdecké pozice nejsou blízké? Nevadí, i to se stává. Všechno závisí na tom, jak jste vysoké, kolik vážíte, co máte rády, jakou máte právě náladu a tak dále.

„Ještě mě napadá, že byste si neměly dělat starosti s tím, že s partnerem nemáte stejnou oblíbenou pozici. Dejte prostor oběma. Ať však v sexu děláte cokoli, dejte do toho nadšení a nasazení,“ uzavírá britská sexuoložka Tracey Cox.

Reklama

Načítám