Hlavní obsah

Příliš hubené? Vévodkyně Kate i Celine Dion

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Být slavný a na očích veřejnosti znamená, že se čas od času někdo zaměří na vaši postavu a vzhled celkově. Mnohé slavné dámy byly kritizovány za poporodní kila nebo celulitidu. Ale nevhodné komentáře na svůj účet si vyslechly i ty, které jsou velmi štíhlé. Pro někoho až moc.

Článek

Moc tlustá, moc vyzáblá. Měla by se o sebe víc starat, vždyť ji vzhled živí. Necvičí nějak moc a nepřehání to se zdravou stravou?

Mnoho slavných žen, které by nikdy nedostaly žádné „doporučení“ od fanoušků či novinářů ohledně svého vzhledu, asi nenajdeme. Které z nich čelí dlouhodobě kritice kvůli přílišné štíhlosti?

Kate Middleton (39)

Manželka britského následníka trůnu a trojnásobná maminka si komentářů ohledně příliš štíhlé postavy jistě vyslechla mnoho. Jedni chválí, jak má perfektní figuru a skvěle na ní vypadá všechno oblečení, druzí si myslí, že už to přehání. Pravdou je, že štíhlá byla vždy, před svatbou s Williamem (39) prý dokonce držela pověstnou Dukanovu dietu (samé bílkoviny, žádné sacharidy), aby byla jako nevěsta dokonalá. Je to velmi aktivní žena, která dbá na zdravou stravu.

Foto: Profimedia.cz

Kate nikdy nepůsobí strhaně. Její tvář vždycky zdobí spokojený úsměvFoto: Profimedia.cz

Celine Dion (53)

Tato zpěvačka s božským hlasem patří k ženám, které mají štíhlost v genech, ale v posledních letech se i ona potkává často s kritikou a „dobře míněnými“ radami. Když jí zemřel v roce 2016 její životní partner, manžel René Angélil (†73), dlouho truchlila. Pak se začala opět objevovat na veřejnosti, po boku měla španělského umělce Pepe Muñoze (34), na sobě extravagantní modely a bylo vidět, že zhubla pěkných pár kilo. Kritiku smetla ze stolu s tím, že je velmi spokojená, cítí se žensky a silná a komu se to nelíbí, ať ji nefotí.

Foto: Profimedia.cz

O tom, jak bude vypadat a kdy se bude cítit dobře, si chce zpěvačka rozhodovat samaFoto: Profimedia.cz

Angelina Jolie (46)

Oscarová herečka a zapálená filantropka byla vždy velmi štíhlá, ale měla období, kdy už se o ní začínalo její okolí bát, ostatně to tak trochu trvá dodnes. Ona sama říká, že by ráda přibrala, protože spokojená se svou váhou není. Přestala vypadat zdravě v době, kdy procházela náročným rozvodem s Bradem Pittem (57), jediné, co jí prý dělalo radost, byly její děti. Nyní se vrátila k hraní a říká, že několik kilo přibrala.

Foto: Profimedia.cz

Od přírody štíhlá herečka se poslední roky doslova ztrácí před očimaFoto: Profimedia.cz

Nicole Richie (40)

Adoptivní dcera zpěváka Lionela Richieho (72) a dřívější velká kamarádka Paris Hilton (40) patří ke slavným ženám, které otevřeně promluvily o boji s anorexií. Několikrát se s tou nemocí léčila a psalo se i o bláznivých detoxikačních dietách, které měla držet po porodech. Dvojnásobná maminka ví, že ji sledují mladé dívky, a i proto se rozhodla opakovaně vyhledat pomoc.

Foto: Profimedia.cz

S poruchou příjmu potravy bojovala i v dospělosti, ale říká, že vyhrálaFoto: Profimedia.cz

Sarah Hyland (31)

Hvězda seriálu Taková moderní rodinka (2009–2020) byla v minulosti obviňována z anorexie a na hejty reagovala otevřeným dopisem na Twitteru. Vysvětlila, že nezhubla cíleně, ale že prodělala ledvinovou dysplázii a mnoho operací včetně dvou transplantací ledvin. Dlouho byla upoutaná na lůžko a ztratila velké množství svalové hmoty. Požádala o klid a soukromí, aby se mohla zotavit jak fyzicky, tak psychicky.

Foto: Profimedia.cz

Komediální herečka je příkladem toho, že by lidé neměli soudit, když neznají celý příběhFoto: Profimedia.cz

Eliška Bučková (32)

Úspěšná česká modelka a držitelka titulu Miss z roku 2008 v minulosti přiznala, že bojovala s poruchou příjmu potravy. Napsalo se o ní totiž kdysi, že je na modeling tlustá, a nemá proto dost práce. Následně spadla do anorexie. Dnes tvrdí, že se jí podařilo nad ní vyhrát, ale její postava je dodnes častým tématem diskusí i na jejím instagramovém profilu. Její sledující si nenechají ujít jedinou příležitost, aby jí sdělili, že podle nich je už příliš hubená a měla by víc jíst a méně cvičit.

Foto: Profimedia.cz

Na své štíhlé postavě pracuje, ale fanoušci se domnívají, že až přílišFoto: Profimedia.cz

Iveta Vítová (38)

Bývalá královna krásy a moderátorka hlavní zpravodajské relace byla vždy pod drobnohledem a její postava tématem hovorů. Diváci televize hodnotili, kdy je štíhlá a kdy moc hubená. Ona sama odmítá, že by byla vyzáblá. Cítí se dobře a zdravě, a když zhubla ještě o něco víc po prvním porodu, bylo to prý způsobené tím, že měla hodně pohybu okolo dcerky.

Foto: Profimedia.cz

Dvojnásobná maminka má prý kolem dětí tolik pohybu, že jdou kila dolů samyFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:
Iveta Vítová

Načítám