Hlavní obsah

Proměna Gabriely (22): Za 5 měsíců zhubla 19 kilo

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá maminka byla se svou vahou spokojená pouze jednou, a to těsně před otěhotněním. Po porodu ji často přemohly chutě na sladké a byla ze své figury nešťastná. K vysněné postavě jí pomohla strava založená na tucích!

Článek

Gabriela (22) měla vždycky nějaké to kilo navíc. Přála si být jednou z těch, které mohou sníst cokoli, odmítala jídelníček složený jen ze zeleniny a nízkotučných jogurtů. Úspěch se dostavil ve chvíli, kdy začala jíst tučné. Sacharidy však vyřadila téměř úplně.

Po porodu dcerky nastoupila na nízkosacharidovou stravu, která je poslední dobou hodně oblíbená. Spousta lidí se v tomto stylu stravování doslova našla. Nejvíce si na něm pochvaluje to, že nemá hlad a může jíst potraviny, které běžné redukční diety nepovolují. Gabriele se na této „dietě“ podařilo během pěti měsíců zhubnout téměř 20 kilo a je se sebou spokojená jako nikdy dřív. Posuďte sami, jak skvěle teď vypadá!

Co na její proměnu říkáte?

Načítám