Hlavní obsah

Proměna Moniky (30): Už se na sebe nemohla dívat, tak zhubla 32 kilo!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

To, že během jediného roku zhubla 32 kilo, a teď má super postavu, je pro Moniku nakonec to poslední. Důležitější je, že díky kompletní změně jídelníčku vyléčila otravný ekzém, přestala trpět únavou, zkrásněly jí vlasy a z aktivního pohybu se stal její koníček.

Článek

Při svých 173 centimetrech vážila třicetiletá Monika v jednu chvíli takřka 107 kilo. Nerada se hýbala, byla stále unavená, a jak sama říká: „Ve všech věcech jsem viděla problém. Měla jsem negativní náhled na život.“

Před dvěma lety ale přišla jedna událost – jediný zážitek, díky kterému si uvědomila, že všechno je to vlastně její volba. Svůj nový život započala změnou stravy. A povedlo se jí to na výbornou.

Chcete vidět, jak Monika vypadala před svou proměnou a jak jí to dneska sluší? Zajímá vás její současný jídelníček? Podívejte se na naše video.

I vám se podařilo krásně proměnit postavu? Pošlete nám svůj příběh a fotky na e-mail denisa.chnoupkova@firma.seznam.cz. Třeba se příště stanete naší modelkou vy!

Reklama

Načítám