Hlavní obsah

Romana (50): Cítím se skvěle a vypadám odpočatě!

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Povadlé kontury obličeje, unavený výraz. Takový obraz viděla Romana (50) každé ráno v zrcadle. S blížícími se kulatými narozeninami si ale řekla, že chce změnu. Uvědomila si, že je nejvyšší čas udělat to, o čem uvažovala už dlouho.

Článek

Na kliniku plastické chirurgie Medicom Clinic se Romana vypravila proto, že nebyla spokojená s tím, jak se na ní začíná projevovat věk. Trápily ji viditelně povadlé kontury a zbytečně unavený výraz. To byl důvod, proč začala uvažovat o plastické operaci.

Nervozita brzy zmizela

První konzultace s doktorem Tomášem Ventrubou proběhla nad Romanino očekávání. Díky usměvavému lékaři a jeho příjemné sestřičce z ní ostych a nervozita opadly během chvíle. Doporučeným zákrokem pro Romanu byl MyFaceLift. Poté, co uviděla fotografie klientek, které ho již absolvovaly, byla nadšená.

„Paní Romana se na mě obrátila se žádostí o řešení unaveného vzhledu obličeje. Cítila se mnohem starší, velmi unavená a měla povadlé tváře. Doporučil jsem jí zákrok MyFaceLift, který se provádí jen v lokální anestezii,“ říká operatér.

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Již při první konzultaci Romaně MUDr. Tomáš Ventruba navrhl rychlé řešeníFoto: Archiv MEDICOM Clinic

Omlazení bez rizika

Za dobrou volbu označil výběr zákroku i plastický chirurg a přednosta Kliniky popálenin a plastické chirurgie ve Fakultní nemocnici Brno Pavel Brychta. „Efekt plastické operace obličeje významně omladí vzhled klientky a výsledek bývá dlouhodobý. Operace jako taková není riskantní ani bolestivá.”

O tom, že jde o bezpečnou operaci, která by neměla bolet, Romana věděla, ale jak přiznává, stejně byla před zákrokem nervózní. „Vlastně si už ani nevzpomínám, jaké myšlenky se mi honily hlavou. Určitě ale vím, že jsem nepochybovala. Věděla jsem, že se zákrok zdaří. Spíše jsem měla obavy, že bude bolet.“

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Kombinace faceliftingu a operace víček je velice výhodnáFoto: Archiv MEDICOM Clinic

Zbytečný strach

Bolesti při operaci nebo těsně po ní se Romana bála zbytečně. Cítila se dobře a jediné, na co si vzpomínala jako na maličko nepříjemné, byly injekce působící znecitlivění. Během zákroku si s lékařem povídala a žádná bolest se nedostavila. Po operaci jí pomohlo k dobrému pocitu i příjemné prostředí kliniky a ochotný personál.

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Po plastické operaci Romana nejen omládla, ale její výraz je i optimističtější a vypadá odpočatěFoto: Archiv MEDICOM Clinic

Okolí si všímá a chválí

Díky operaci se teď Romana cítí skvěle. „Má pleť je rozzářená a vypnutější,“ potvrzuje to, co jí nově ukazuje zrcadlo. Pomyslným zrcadlem jsou ale i členové rodiny a její okolí. Všichni na změnu reagovali pochvalně. A ti, kteří o ní nevěděli, se ptali, kde byla na dovolené, že vypadá tak odpočatě, nebo jí skládali komplimenty, že na svých padesát rozhodně nevypadá.

Z toho má Romana samozřejmě velkou radost a doporučuje všem ženám, které k zákroku zatím sbírají odvahu, aby už na nic nečekaly. „Čas rychle letí. Když ne teď, tak kdy?“ říká za závěr Romana.

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Díky plastice je pro Romanu pohled do zrcadla příjemný a může být se sebou spokojenaFoto: Archiv MEDICOM Clinic

Reklama

Související témata:

Načítám